Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Problem s hrou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    Zdravím,
    nedávno som kúpil zostavu:
    AMD PHENOM II X4 BE AM2+,
    maticnu ASUS M4N78 PRO,
    graficku ASUS EAH5450/DI/1GD3(LP),
    4GB DDR2 ram,
    win 7 64bit..
    Nainstaloval som vsetky ovladace no pri zapnuti hier na rozlisenie 1900x1080 sa mi viditelne spomali hra casto az "seka" stava sa to u roznych aj starsich hier. Je to normalne pri atkejto konfiguracii? alebo je niekde chyba? moze byt ze vykonom nepostacuju na taketo rozliseni lebo uz je to neunosne...

    Dakujem kazdemu za radu alebo odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Pri posledni onstalaci ovladacu grafiky jsi vse vycistil a pak dal 10.6 ?


    Jinak to rozliseni je na 5450 hodne, ale starsi hry by to brat melo, v zadnem pripade bych nedaval nastaveni na maximum kvality.

    Ktere hry konkretne to delaji, pripadne je nejaka ktera to nedela ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    A co jsi čekal od grafické karty, která je vhodná do HTPC, ale nikoli na hraní her?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    tak praveze ja som mal povodne inu grafiku len mi ju vyhodil ten chlapik co to skladal... ze tato je lepsia... a robilo to konkretne Call of duty 5: world at war... hej a zabudol osm ze napr. mass effect 2 ide v poriadku kazdopadne dakujem za odpoved.
    Naposledy upraveno uživatelem praclik2: 09-07-2010 v 23:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Pokud snížíš rozlišení na 1280 x? 1024 (či podobné) a detaily na střední, jak takž to pojede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    vlastne ak to spravne chapem tak celu tu zostavu znizuje graficka.... no aj tak dakujem za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Přesně tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    ak smiem este jednu otazocku, niekde som cital o moznosti spojit graficke karty teda vlastne vyuzivat vykon dvoch grafickych kariet je niejake s kt. by ste mi to odporucili alebo by bolo lepsie rovno investovat do inej /novsej lepsej/ grafiky popripade nejake odporucania.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Na CF rovnou zapomeň. U takto slabých karet nemá smysl. Navíc tvoje deska nedisponuje patřičnými sloty, ani podporou.

    Stávající kartu prodej, a pořiď si výkonnější. Její volba se odvíjí podle financí, jež jsi ochoten investovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    tak investovat by som chcel nieco kolo tych 150 eur. nejaka dobra rada? resp. treba investovat viac?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    V takové ceně se dá sehnat ATI HD5750/5770, popř. starší modely HD4850/4870. Z konkurenční stáje připadá v úvahu jen nVidia GTS250.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    V takové ceně se dá sehnat ATI HD5750/5770, popř. starší modely HD4850/4870. Z konkurenční stáje připadá v úvahu jen nVidia GTS250.
    http://datacomp.sk/vga-msi-geforce-n...e-_d52741.html - takze tato karta je v poriadku ano?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od praclik2 Zobrazit příspěvek
    http://datacomp.sk/vga-msi-geforce-n...e-_d52741.html - takze tato karta je v poriadku ano?
    Pokiaľ ju chceš kupovať v datacompe, tak dostupnosť je na dotaz - takže je zrejme malá šanca, že ju aj budú vedieť zohnať ....

    Osobne by som radšej priplatil a vzal jednu z lacnejších verzií 5770 (napr. ASUS 5770 CUCORE) ....zároveň u tejto verzie nie je problém s výmenou chladiča za AC S1rev.2 (to len keby ti jej prevádzkové vlastnosti - hluk - nevyhovovali)

    TU nájdeš aj porovnanie výkonu spomínaných kariet ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    8

    neplanujem v datacompe... len na tejto stranke som sa konkretne pozeral po tom. ale kazdopadne dakujem za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od praclik2 Zobrazit příspěvek
    neplanujem v datacompe... len na tejto stranke som sa konkretne pozeral po tom. ale kazdopadne dakujem za odpoved.
    5450 je opravdu bída tak akorát do HTPC (jak psal r34ktor), ale jestli plánuješ kupovat 5770 nebo GTS250, tak napřed ještě zjisti, co máš v tý sestavě za zdroj (výrobce, typ, wattáž).

    Vzhledem k tomu, že to skládal nějakej "chlapík", co ti tam narval na hry k fullHD monitoru HD5450, vůbec bych se nedivil, že zdroj tam bude podobnej šrot. A když tam vidím toho rozežranýho Ph II, tak aby ti ten zdroj neodpálil novou GK i celým kompem....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nadměrné využití paměti hrou.
    Od Cerix v sekci Operační paměti
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-09-2009, 13:07
  2. Windows 7: Problem s hrou Myst V: The End of Ages
    Od Salamander v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-08-2009, 22:25
  3. Sítě: problem s hrou
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2009, 21:35
  4. 100% vytížení CPU hrou
    Od Cerix v sekci Grafické karty
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 26-06-2009, 13:46
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 21:49