Potreboval bych nejaky problem co umi neco testovat rychlost pameti pri cteni,kopirovani a zapisu jako everest...
Potreboval bych nejaky problem co umi neco testovat rychlost pameti pri cteni,kopirovani a zapisu jako everest...
pameti nebo pevneho disku?Původně odesláno od endivie
EDIT: on vubec cely dotaz je nejaky divny...
nic na tom divnyo neni a rikam tam PAMETI tak asi nemyslim pevny disk
pravděpodobně kolegu zmátla "rychlost" kopírování, která se u pamětí, co já vím, neměří.Původně odesláno od endivie
Program nevím, sám používám everest. Možná sandra, ale netuším jestli je nadále vyvíjena.
Ale měří, je až v novějších verzích Everestu ;-).Původně odesláno od SmartMole
Ale také příliš nechápu dotaz, sháníš to samé co Everest... proč nepoužiješ právě něj?
Jinak Sandra to také umí, ale mě osobně nevyhovuje. Je to pomalý program, startuje dlouho a testy také nejsou nejrychlejší. Snad jediná výhoda je možnost porovnání s předdefinovanými sestavami.
To je pro mě nová informace. Díky
nechapu proc ale everest na tom kompu blbne jako swine.hlavne pri testech pameti.ale pocitac je primestable,game stable,3dmark stable,memtest ok :-D fakt nechapu
Jak blbne? Co blbne? Zkoušels jinou verzi? Přeinstaloval jsi to?
no asi tak ze to nedotestuje nebo to ty pameti testuje treba 20minut.to i na AThlonuXP 2800+ je to rychlejsi. Ale nikdy to neni ze program neodpovida jen to jako trva..brutus:-D verze nejnovejsi 3.50..a reinstal jasne nejsu lama
hm... rychlost pameti meri i memtest![]()