Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: WIN 7 Sound Blaster Live 5.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    Zdravim. nevite nekdo, jak rozchodit Sound Blaster Live 5.1 pod sedmickama? Ovladace uz vyrobce nenabizi a se staryma to nefunguje tak jak ma. Dik za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Zkoušel jsi kX Driver?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    Zkousel jsem ho, ale nedokazal jsem rozbehat 5.1 zvuk, coz bych asi prezil, ale nerozchodil jsem mikrofon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Vylamal jsem si na tom zuby, pokud je to SB Live 5.1 Digital, na desce oznacene jako model: SB0220 tak existuje ovladac pro Visty na CD posledni prodejni verze. Ale neda se najit na internetu, znamy ji provozuje s Vistama, ale CD bohuzel uz nenasel, taky mi tu jedna lezi. Z tech Vist se mi ho dostat nepodarilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Maxtor
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    322

    Je nejaky duvod ho pouzivat..? Mam Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (rev. 1.0) a na ni tradicni integrat Realtek ALC889A.. Pred casem jsem zkousel projet oboji RMAA a Live! 5.1 jsem do desky ani nestrkal.. vystup byl horsi nez onen integrat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Duvody se najdou, ja potreboval vic zvukovek, v neposledni rade se hodi gameport.

    Ale jinak mam taky integrovanou 889 a je na tom kvalitativne minimalne stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    Ja mam na desce pouze vystup na stereo, takze mi pak jsou 5.1 repraky k nicemu. Budu asi must koupit novou zvukovku. Presto diky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Ted jsem koukal na net a aktualni kx project ovladace by meli fungovat i pro 5.1.
    Je samozrejme nutne v mixeru, nebo v ovladacich panelech/Zvuk prepnout na 5.1 konfiguraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    aj aj je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    1

    Dnes jsem narazil na stejný problém, mám sice i zvukovku na desce (Realtek), ale taky ho to našlo až jsem zkoušel instalovat drivery pro soundblaster. Něco se kupodivu nainstalovalo z těch updatů co jsou na stránkách Creativu (nechápu proč tam nemají i původní ovladače, ale jen nějaké updaty, ale možná jsem špatně hledal). Každopádně nejvíc mi pomohlo strčit do kompu cd s původními ovladači. Win7 to nějak skousnul. Jediné co se mi nenainstalovalo je gameport. A to mi všichni říkali jak si 7čky všechno najdou , no není nad osobní zkušenost. Fedora s nalezením zvukovky a ani jiným hardware problém neměla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sound blaster LIVE value a win7
    Od Onlyx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 13:30
  2. problem se zvukovou kartou sound blaster live 5.1! m.(sb0220)
    Od aslex v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-01-2011, 18:47
  3. Ovladače: Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital - ovladače ???
    Od motiver v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 23:21
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2010, 06:43
  5. Ovladace Sound Blaster live 5.1?
    Od martion v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 17:09