ASUS kolem 20 000Kč
Dobrý den,
scháním notebook ASUS max do 25 000Kč. Požadavky jsou:
hlavně - Wifi, bluetooth
Měl bych to na internet, filmy, navigační programy a abych si zahrál nějakou tu hru (Call of Duty apod.).
Našel jsem v nabídce Makra typ Asus Z35H-APO48A, ale nide na netu ho nemůžu najít..Má vůbec bluetooth?
Díky
hlavně - Wifi, bluetooth
Měl bych to na internet, filmy, navigační programy a abych si zahrál nějakou tu hru (Call of Duty apod.).
Našel jsem v nabídce Makra typ Asus Z35H-APO48A, ale nide na netu ho nemůžu najít..Má vůbec bluetooth?
Díky
Tak jsem něco našel..Myslíte, že by to šlo?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=droba]Dobrý den,
hlavně - Wifi, bluetooth
Díky[/QUOTE]
Se hrama to bude v dane cene trochu problem. Potrebujete NTB, ktery NEMA integrovanou grafiku, ale alespon nVidia 7300 ci ATI X1xxx.
Bez OS se tam dostanete s lehkym 14" sirokouhlym A8Jn (mohu doporucit), v 15" najdete mozna i levnejsi.
hlavně - Wifi, bluetooth
Díky[/QUOTE]
Se hrama to bude v dane cene trochu problem. Potrebujete NTB, ktery NEMA integrovanou grafiku, ale alespon nVidia 7300 ci ATI X1xxx.
Bez OS se tam dostanete s lehkym 14" sirokouhlym A8Jn (mohu doporucit), v 15" najdete mozna i levnejsi.
mam tohle ale divam se ze se to uz moc neda sehnat :) Kupoval sme ho cca pred dvema mesici bez os za nejakejch 21 tacu s dph
mam tohle ale divam se ze se to uz moc neda sehnat :) Kupoval sme ho cca pred dvema mesici bez os za nejakejch 21 tacu s dph
Sám se rozhoduju uplně stejně. Ve výběru jsou modely F3M 071 anebo F5M, oba s procesorem Sempron64 3500+ (25W) - krásná spotřeba, 1GB RAM,120GB HDD a s cenou do 20.000,-. Na hry jako Call Of Duty integrovaná nVidia6100 stačí v pohodě, na snížené detaily jsem na ní hrál i Gothic 3, ale kdybys chtěl od grafiky víc, pak model F3M se dá do pětadvaceti tisíc sehnat i s dedikovanou go7300.
Rozhodně se vyprdni na modely s celerem. I když je celeron výkonej jako Pentium M, neumí snižovat frekvenci a hrozně žere. Já chci teda radši toho Semprona, kterej je výkonem skoro stejně jako Turion MK36 a přitom má krásnou spotřebu.
Rozhodně se vyprdni na modely s celerem. I když je celeron výkonej jako Pentium M, neumí snižovat frekvenci a hrozně žere. Já chci teda radši toho Semprona, kterej je výkonem skoro stejně jako Turion MK36 a přitom má krásnou spotřebu.
Se zkuste mrknout jestli se nekde neda sehnat ten model co sem linkoval .. 7300 grafarna 1gb ram AMD Turion 64 21 000 s dph
[QUOTE=pas!k]Se zkuste mrknout jestli se nekde neda sehnat ten model co sem linkoval .. 7300 grafarna 1gb ram AMD Turion 64 21 000 s dph[/QUOTE]
Mě se to nepovedlo, možná někde ve výprodeji, zrovna teď asus chrlí novinky a starší modely co ještě před pár týdny byli normálně v prodeji rychle mizí z trhu.
On i Turion 64 docela rychle mizí, i když podle mě je to perfektní procesor.
Ale co třeba tohle??
ASUS F3TC-AP008 15.4G/TL52/ 1G/120G5/ DVD±RW/NV7300/ WiFi/BT
Má dvoujádrový Turion a geForce go 7300 a stojí 24.500,-
Mě se to nepovedlo, možná někde ve výprodeji, zrovna teď asus chrlí novinky a starší modely co ještě před pár týdny byli normálně v prodeji rychle mizí z trhu.
On i Turion 64 docela rychle mizí, i když podle mě je to perfektní procesor.
Ale co třeba tohle??
ASUS F3TC-AP008 15.4G/TL52/ 1G/120G5/ DVD±RW/NV7300/ WiFi/BT
Má dvoujádrový Turion a geForce go 7300 a stojí 24.500,-