Lcd Panasonic Nebo Philips ??
DOBRÝ DEN,
prosím velevážené obecenstvo o názor která televize je podle nich lepší, případně která má jaké přednosti oproti té druhé.
Rozhoduji se mezi
PANASONIC TX-32LED7 (****://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAC_3767)
A
PHILIPS 32PFL7562D
(****://www.tivis.cz/lcd-televize/philips-32pfl7562d)
U panasonicu se mi líbí že je to panel IPS , ale to je tak vše. Můj mírný favorit je philips, ale uvítal bych vaše názory a zkušenosti s uvedenýma značkama.
Děkuji
marián
prosím velevážené obecenstvo o názor která televize je podle nich lepší, případně která má jaké přednosti oproti té druhé.
Rozhoduji se mezi
PANASONIC TX-32LED7 (****://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAC_3767)
A
PHILIPS 32PFL7562D
(****://www.tivis.cz/lcd-televize/philips-32pfl7562d)
U panasonicu se mi líbí že je to panel IPS , ale to je tak vše. Můj mírný favorit je philips, ale uvítal bych vaše názory a zkušenosti s uvedenýma značkama.
Děkuji
marián
Ani jeden z nich nemám osobne overený, ale môžem čestne prehlásiť, že značky Panasonic a Sony sú na LCD televízory najlepšie (najnovšie začína sa aj LG úspešne zapájať do LCD TV).
(chápem, že asi Ti to nebude nebude)
(chápem, že asi Ti to nebude nebude)
Tak jsem v patek 30.3.vecer objednal [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a dnes rano ji privezli)Po dvou hodinkach jsem ji zapnul,a musim rict,ze jsem opravdu spokojen.Cekal jsem uz jen proto,ze minulej tyden mela byt v casopise stereoMam ji zaplou s ps2,a starickym dvd nintaus...oboje zkouseno pres rgb-scart(moje nejvyssi zapojeni).Krmil jsem ho testovacim dvd,filmem amores peros,a pohadkami(doba ledova...atd.)Jinak televize je nabita mraky funkcemi,nechybi ji dvb-t(na severu bude az v cervnu)Ci slot(zatim neni proc zkouset)a skvelej zvuk(ale k tomu mam mnohem lepsi dom.kino)Obraz je stabilni a podle me i brilantni.Barvy z test.dvd byly perfektni,a prokresleny.Linie a vse sedelo.Muzu rict,ze po televizi crt(mel jsem ovp 70cm,16:9)jsem nadsenej.Obraz je hezci nez v obchodech.Jinak vse mysleno v radu lcd...kdo chce plazmu,at jde do ni)