Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: výměna dvd u acer aspire 1652

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim!
    Jelikoz je jaxi znamo, ze acer montoval/uje do svych notebooku "osklive slovo" znacek Philips/QSI nebo jak ze se ten "osklive slovo" vlastne menuje,tak i mne se prihodilo, ze mi jednotka proste ne a ne vypalovat.Proto jsem zavolal na call centrum aceru, kde mi rekli, ze jim mam notebook zaslat a ze mi jednotku vymeni.Za prve se mi ale nechce nekam posilat notebook, ktery denne potrebuji k praci a za druhe se mi ani v nejmensim nechce nekam posilat data,do kterych nema kdokoli cucet..Proto jsem se technika zeptal, zda si muzu vymenit jednotku sam,on rekl ze klidne,ale ze mi nemuze rict jaka presne mechanika bude u me fungovat,ze to musim vyzkouset.Haugh,domluvil, ale ja uz jsem se nedozvedel, jak tu mechaniku z notebooku vyndat.Proto tedy toto tema, kde vas vsechny, kdo se v tom drobet vyznate prosim o pomoc a to, zda nevite, jak tu "osklive slovo" jednotku z pocitace dostat.Predem diky za odpovedi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od Trubkins
    Za prve se mi ale nechce nekam posilat notebook, ktery denne potrebuji k praci a za druhe se mi ani v nejmensim nechce nekam posilat data,do kterych nema kdokoli cucet..
    ahoj,
    v tom pripade naprosto nechapu rozhodnuti koupit si prave megasuperniggaspolehlivy acer.

    co mam zkusenost, tak dneska ma vetsina notasu mechaniky podobny, takze to klidne vymen sam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    to bych si ji rad prave vymenil sam, ale nevim jak ji z notebooku dostat...zkousel sem to vsemozne, ale proste drzi se tam zuby nehty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RHBambus
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    156

    ty máš Acer na každodení práci??

    to de??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    heh..asi sem mel stesti na kus :P ale fakt furt nevim jak to vymenit, nevis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RHBambus
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    156

    nevim uzivatelem notebooku sem cerstve a to od applu takze opravdu nevim jak vymenit DVD romku u standartního PC
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer Aspire One D257 - výměna RAM / upgrade RAM
    Od Hrdlodus v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-01-2012, 19:19
  2. MAC OS na Acer Aspire One ZG5
    Od Sc@rY v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-11-2011, 17:40
  3. ACER Aspire 3650 - vymena DVD mechaniky
    Od Kunin v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 19-10-2011, 16:15
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-07-2010, 18:33
  5. 2,5" HDD: disk pro acer 1652
    Od wolf007 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 22:37