- 1
- 2
- 3
- Více než 3
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
- 1
- 2
- 3
- Více než 3
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Více než 3 lépe řečeno 4...
Raptor 74GB - systém
WD2500YD - data
WD3200AAKS - data
Samsung F3 250GB - data
V jedné mašině 5 (3x PATA + 2x SCSI); ve druhé 6 (2x PATA, 2x SATA, 2x SCSI).Dohromady se mi jich točí při práci 12, protože mám ještě jeden PATA hadr v Dreamboxu v LAN.
2: SSD a klasický velký 5400 otáčkový. Ale kolem PC se mi povalujou další 4 disky s zálohami a daty který používám vyjímečně. Na ty další disky mám dokovačku, takže nepřispívají k hluku PC při běžné činnosti a pro případ blesku / smrti zdroje, data na 100% přežijí. Akorát teď mám 2 ze 4 mimo provoz (1 asi umřel a u jednoho jsem vylomil SATA konektor), takže budu muset koupit další.
Momentálně mám 3 HDD
Seagate ST3250310AS, Western Digital WD1600JS, Western Digital WD640AAKS
V pocitaci (notebooku) jen jeden... Patriot Inferno 128GB. V HTPC taky jen jeden na system. A v NAS mam dva Westerny RE v zrcadle.
- 2
Momentálně 2
Od pátku 2. Filmy zabírají stále více místa.
5
chcem to zredukovať na menší počet s vyššou kapacitou, len to chce voľný čas![]()
1+ NAS box s 4
Momentálne 2 kúsky ... a miesta habadej, takže to tak aj dlhšiu dobu ostane
Ve svém PC jeden: Samsung HD103SJ. Ve druhém (tátově) PC je Seagate ST3500320AS, který používám i já na zálohy.
2 kousky. F1 na data a F3 na system. Plus Externi HDD a 2x Flash (abych se neotravoval s nosenim HDD)
jeden
od doby co sem se naučil mazat kraviny čím dál tím víc přemýšlím nad nákupem ssdčka (a i na 64gb bych se vpohodě vešel)