Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Potíže s PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Ahoj mám problém s pc když jsem na internetu tak je to strašně zabržděné.Dal jsme měření ryhlosti tak mi vyšlo toto.
    Download: 6 731,64 kbit/s (841,46 kB/s)
    Upload: 411,45 kbit/s (51,43 kB/s)
    Web odezva: 29.7ms38.3ms61.5ms
    Stabilita: 91.9 %
    moje sestava je:
    CPU typ AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
    Přehled informací Hodnota
    Název základní desky Asus K8N
    Přehled informací Hodnota
    Pracovní paměť Celkem 511 MB
    Obsazená 304 MB
    Volná 206 MB
    Využití 60 %
    Grafická karta Radeon X1650 Series Secondary 512 MB
    Nevíte někdo čím by to mohlo být.Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Co máš na mysli pod pojmem zabržděné a jaký prohlížeč používáš ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Typuju kombinace málo paměti a systém zabordelený kde čím. Možná i nějaký nevhodný antivir.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Ten pc je dost slaboučký, flashový stránky bych tipoval že půjdou dost pomalu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od toxinek Zobrazit příspěvek
    Ten pc je dost slaboučký, flashový stránky bych tipoval že půjdou dost pomalu
    tomu bych věřil na P3 + 8mb KG,2x128 sdram ale tady to bude nějaká havěť,nebo chyba disku podle mě
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Napadlo mě zkontrolovat jestli jede síťovka ve full-duplex, případně vypnout hw firewall, který občas zlobil (jmenovalo se to tuším Active Armor nebo tak nějak)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Taky tipuju problém v jen 512Mb ram. Mě po zhruba půl hodině serfování po SHW žere jen FF kolem 400Mb ram.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Používám Mozillu Firefox pc je po reinstalaci windows protože jsem dával nový HDD je to asi 3 týdny antivir používám Avast.

    Používám Mozillu Firefox.

    A jak ji mám skontrolovat případně vypnout

    Myslíš že bych měl koupit paměťovku a dá se ještě do toho pc sehnat?
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 26-10-2010 v 09:30 Důvod: A příště se naučíme klikat na Edit, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    to musí šlapat i s 512tkou,včera sem přeinstaloval podobný komp a běhal svižně.Tada já aspon nemám víc jak 5 oken mozily zapatý na takovýchto pc.Disk je nový říkáš,os také takže jedině fakt ta havěť ,bordel.Projed pc malwarem bytes,spybot atp... + používej lepší antivir,no a v neposlední řadě se mrkni jak máš nastavenou bránu pro mozilu.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Projel jsem to cclenerem a udělal defragmentaci a stále nic jaký lepší antivir používám Avast a jak se mám podívat a kam jak je nastavena brána pro Mozillu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    187

    Pritelkyni provozuju P2 256RAM DDR, Avast, Firefox a problem neni ani s tim flashem... Navic dle vypisu mas v pameti jeste rezervu. Take me napadla havet, nebo treba zapnuty torrent klient (ten se projevi vetsinou extremne). Na drouhou stranu si ale myslim, ze bys potom nezmeril takovouhle rychlost, ten "rusici" prvek by se projevil i pri mereni rychlosti (moje zusenost, nejsem ovsem sitar...). Aby to bylo pomale, musel bys namerit dejme tomu cca 64kb DOWN a hoodne maly UP. Zkusil bych komplet reinstalovat prohlizec, nebo treba nasadit na zkousku Operu ci Chrome. Btw, nekdo kdo se v tom vyzna, nema prilis velkou odezvu? Ja mam v prumeru 15ms...

    mohl bys jeste trochu detailneji popsat co to v praxi znamena "zabrzdeny", kde se to projevuje...
    Naposledy upraveno uživatelem honzee: 26-10-2010 v 12:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Toto není rozhodně problémem staršího hardwaru.

    Ten "zabržděný chod" je od začátku reinstalace windows, nebo až teď?
    Zkus trochu popsat problém,né jen co máš za net a pc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    win máš Xp??antivir jsem myslel třeba na zkoušku 30ti denní verzi eset smart security/nod32
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR1: Potíže s RAM pamětí.
    Od aklunedz v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-03-2013, 09:14
  2. Potíže s GK
    Od Hok-tar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-02-2013, 11:59
  3. PC potíže s ram a systém
    Od KLDAS v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2010, 14:07
  4. Potíže s grafikou
    Od dalin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 00:06
  5. Potíže s PC
    Od ghans-peter v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 15:05