Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: problem s ddr3 4gb,ukazuji se jako 2gb

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Zdravim,mam pameti 2x2gb ddr 1333mhz,operacni system windows 7 64bit,problem je,ze se mi pameti ukazuji jako moduli 2x1gb,prosim o radu co s tim,dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkus je prohodit, případně zkusit po jednom modulu. Ale pokud byly kupovány jako dualchannel kit tak je to jedno a můžeš je jít reklamovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Mohl by jsi sem opsat štítek z pamětí nebo je vyfotit? Ať vidíme jestli ti prodali 2x1gb kit, nebo jestli je to 2x2gb který nepracuje normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A raději napiš i základní desku. Sice pro DDR3 bude asi nějaká nová, která by určitě měla 2 GB moduly vzít, ale pro jistotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Na pametech je stitek a tam je napsano 2gb na kazde,pokud dam jednu kartu ukazuje se jako 1gb,deska je asus m4n68t-m,ve spravci to ukazuje 1044/4094mb
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 131 
Velikost: 128.0 KB 
ID: 19388  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Napíš/opíš sem presný typ pamätí .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Meli by to byt tyto.DDR3 patriot memory PSD32G1333K 2x2GB RAM, 1333 MHz (PC3 - 10600
    Naposledy upraveno uživatelem petr.stony: 27-10-2010 v 11:01
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    PSD32G1333K je Patriot Signature DDR3 2GB (2 x 1GB) CL9 PC3-10600 (1333MHz) DIMM Kit
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Tak potom je to v poriadku ..... otázne je, či ťa v obchode neošmekli a nepredali ti ich za cenu 2x2GB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Přesně tak.

    PSD32G1333K = 2x1GB RAM
    PSD34G1333K = 2x2GB RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3 problém
    Od Enox v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2014, 14:40
  2. Socket 775: GA-EP45C-DS3 problem DDR3
    Od Riddickl v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 20:38
  3. 2GB RAM se ukazují jako 1GB
    Od pejla v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-04-2010, 20:44
  4. 8600gt 256 MB ddr3 vs 3650 256MB ddr3
    Od Jerome82 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 18:41
  5. problem s USB na NB ASUS W1Jc - tvari se jako USB 1.1
    Od EViLNEViL v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 22:32