Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: OS in APIC mode

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravím,
    Pořídil jsem novou desku (Asus P6T7 WS) a procesor (i7 960). Po zapnutí PC nenaběhne a na diagnostice se zobrazuje - AA (OS in APIC mode). Neví někdo o co jde ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    BIOS máš aktuální (resp. podporující tvůj cpu)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    BIOS máš aktuální (resp. podporující tvůj cpu)?
    To právě nevím, nedostanu se ani do BIOS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Píšou to na štítku někde kolem ATX napájení, poslední čtyřčíslí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Jestli dobře čumím tak je tam - 0811
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Jak tam ale dostat novej BIOS, když to ani do něj nenajede? Kurňa nevím co s tím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od dalizije Zobrazit příspěvek
    Jestli dobře čumím tak je tam - 0811
    V tom případě je to velmi podivné, cpu je podporováno od 0305. Zkoušel jste reset CMOS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Nezkoušel, jdu na to dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Tak pořád nic, už fakt nevím ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Zkus odpojit všechny nepotřebné komponenty jako třeba všechny HDD, DVD. RAM modul ponechej jen jeden, v případě více GK také jen jednu. Pořád ten samý problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Že by vadné CPU/deska?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Zkus odpojit všechny nepotřebné komponenty jako třeba všechny HDD, DVD. RAM modul ponechej jen jeden, v případě více GK také jen jednu. Pořád ten samý problém?
    Tak pořád nic. Asi teda deska nebo procesor v háji ... Akorát mě to udivuje u úplně nových komponentů
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od dalizije Zobrazit příspěvek
    Tak pořád nic. Asi teda deska nebo procesor v háji ... Akorát mě to udivuje u úplně nových komponentů
    V dnesni dobe se to holt stava. Uz me prisla vadna flashka a z reklamace taky vadna. To same u RAM. Ale je pravda, ze to byl low-end a nejak me to extra neprekvapilo - u tyhle desky/CPU to je celkem zajimavy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravím,
    Tak jsem poslal desku i cpu na reklamaci a už je jasno - deska v háji. Škoda že se člověk nemůže spolehnout už ani na nové věci ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: Windows XP mode nefunguje
    Od aaaron v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2012, 21:04
  2. Video mode is not supported
    Od Sandak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 22:18
  3. XP Mode
    Od Zodyx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-03-2010, 15:23
  4. UPS sa nenabija v AVR mode
    Od denial v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 08:12
  5. AGP 2x Mode
    Od adolfik v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 14:57