Mam znamych s notebookom-niejaky smejd e-....Do predvcera im normalne slapal.Teraz nabehne windows jeden pohyb mysou a je koniec.Nikam sa nedostanem(je aj prazdny desktop,a startka a spodny panel sa niekedy zobrazi,niekedy nie).Xp-cka maju legalne,ale neviem,ci ich zlegalizovali.Safe mod slape normalne,Pouzil som obnovu systemu,ale nepomohla.Pre istotu som aj defragmentoval disky.Iny problem som nenasiel,virusy avast iba dva niejake drobne(viem,ze to nemusi stacit,ale nefungoval im net-safe mode,modem t-mobile,nic som nemohol stiahnut).Ale zaujalo ma,ze aktualizacie windows-najstarsia je z 31.10.2010-notebook a net v nom maju dva roky.Ci to nemôze byt,ze nezlegalizovali windows,donedavna mali zakazane aktualizacie a teraz ich niekto povolil.Inac v pc nemaju skoro nic,prehravaju max pesnicky,par filmov,a net pouzivaju skoro iba na facebook a pokec.Pc so zhruba 10 programmi mimo windows som este mimo nich ani nevidel.Ide mi o to,ci mam zajtra preinstalovat windows(ked najdu licencne cislo k cd-niekde to zasantrocili,alebo chyba môze byt niekde inde.Lebo pc surne potrebuju.