Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dají se spojit dvě různé grafiky přes SLI?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    Dají se spojit dvě různé grafiky přes SLI?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od kirby16
    Dají se spojit dvě různé grafiky přes SLI?
    Hmmmm... ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Karty musi byt stejneho typu a od stejneho vyrobce. Jinak nemas sanci. I v pripade spneni prvnich dvou podminek muze byt problem, pokud prvni karta bude vyrobena v jine revizi nez karta druha (treba jiny BIOS).
    K tomu musis pripocitat dostatecny zdroj, dobre vyresene chlazeni a prirustek vykonu nebude ani z daleka 75%...u nekterych her, neni prirustek patrny dokonce vubec. Z toho mi vychazi, ze je lepsi investovat do jedne karty, ale vykonejsi.
    Aby nekdo nerekl, ze trepu kraviny, tak jsem na SLI dost dlouho sam jel (2x 6800GS) a dovolim si tedy tvrdit, ze s SLI mam sve zkusenosti .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od tequilla
    Karty musi byt stejneho typu a od stejneho vyrobce. Jinak nemas sanci. I v pripade spneni prvnich dvou podminek muze byt problem, pokud prvni karta bude vyrobena v jine revizi nez karta druha (treba jiny BIOS).
    K tomu musis pripocitat dostatecny zdroj, dobre vyresene chlazeni a prirustek vykonu nebude ani z daleka 75%...u nekterych her, neni prirustek patrny dokonce vubec. Z toho mi vychazi, ze je lepsi investovat do jedne karty, ale vykonejsi.
    Aby nekdo nerekl, ze trepu kraviny, tak jsem na SLI dost dlouho sam jel (2x 6800GS) a dovolim si tedy tvrdit, ze s SLI mam sve zkusenosti .

    Pro jednoduchost stačilo napsat jen ne, ale i tak se to dá
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    1

    tak to mi muzes poradit mam 2grafiky (2x 256mb) a potrebuju aby fungovali jako 1 512mb jsou od stejnyho vyrobce tj: gigabyte geforce 7600gs mam je propojeny ale potrebuju to nastavit ci co...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od david159 Zobrazit příspěvek
    tak to mi muzes poradit mam 2grafiky (2x 256mb) a potrebuju aby fungovali jako 1 512mb...
    Ehm....

    [OT] To já mám doma dva turbo diesely 1.6l a potřeboval bych, aby fungovaly aspoň jako třílitrový biturbo. Nevíš, jak na to? [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    [OT] aby fungovaly aspoň jako třílitrový biturbo. Nevíš, jak na to? [/OT]
    [OT] Vím. Čelní náraz [/OT]


    Přesně co psal tequilla
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Grafika "funguje", ale přes boot přelezu jen za pomoci další grafiky.
    Od elpsycho v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-04-2011, 21:00
  2. 2 různé grafiky
    Od Froggyx v sekci Grafické karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 20:11
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 10:04