Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Dá se GF4 MX-440 128MB uchladit pasivně?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele kirby16
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    105

    Dá se GF4 MX-440 128MB uchladit pasivně?Jestli ano, tak jakým chladičem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Mám doma 2x GeForce 4 MX 440 obě dvě 64MB a obě dvě jsou chlazeny pasivně....
    Pasiv je úplně obyčejný, není nijak velký....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    toto je vyborna vec. sice to zabira 2 sloty ale je to levny... jenom doporucuju zbavit se te hrozne nalepky a pouzit poradnou pastu

    EDIT: jinak co jeste budes chtit chladit pasivne? napis to rovnou sem a nezakladej nova temata
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 26-04-2007 v 17:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Šoupl bych tam tohle: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507N0CB0009KU


    Edit: ok, ok, šotek řádí
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 26-04-2007 v 18:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ano da. prakticky jakymkoliv pasivem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    zdravim mam tu doma 2kusy gf4mx chlazene aktivem bude na to stacit nejaky 40x40mm vetron? koukal jsem na toto http://partner.halnet.cz/pcport/?Mode=Sti&StiId=19002

    pripadne vas prosim o doporuceni nektereho odtud ...

    http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...ry%5C++++40x40
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ten titan ne e. a zadnej 40mm vetrak taky ne e.

    dal bych na ni tohle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38761. kdyz to uchladi 9600pro, tak 4MX taky..

    nebo
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33658
    s vetrakem na 5V
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    24

    Měl jsem MSI G4MX440 64MB po 1,5 roce se zadřel ventilátorek, zjistil jsem to asi o 3 měsíce později, když jsem se zrovna hrabal v počítači, tak jsem ten ventilátor vytáhl a vyhodil a cca 1 rok jsem to používal jen na tom pasivku a jela v pohodě
    //EDIT: byla to konkrétně tato http://www.okcomputers.cz/vga-micros...tvout/d-48286/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. šlo by uchladit p4 v problémové pozici case?
    Od fandax17 v sekci Chlazení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 18:59
  2. Chlazení procesorů: je mozne Athlon X2 3800+ uchladit pasivne?
    Od MedvidekPu v sekci Chlazení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 11:00
  3. Chlazení procesorů: CPU AMD ATHLON 64 X2 6400+ 3.2GHz, čím to uchladit ???
    Od Jackal1 v sekci Chlazení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2007, 21:11
  4. Chlazení procesorů: Dá se P3 800Mhz uchladit pasivně?
    Od kirby16 v sekci Chlazení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 17:54
  5. Radeony: Můžu uchladit RADEON 9600 Pro pasivně?
    Od s.komarek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 18:38