Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: GTX 470 na téhle desce?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    29

    Chtěl bych se zeptat jestli by se dala na týhle desce MSI K9N6GM-V rozjet GTX 470?? Bylo by to jenom na chvilku. Pak bych koupil asi tuhle http://www.alza.cz/asrock-890gx-extreme3-d162760.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Dala by se.
    AsRock zrovna neni stastna volba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    Základní deska MSI je vybavena PCIe x16 slotem, takže grafickou kartu lze na základní desce provozovat.
    Jen pro jistotu jaký máš zdroj a jaký je zbytek sestavy, aby byl schopen napájet grafickou kartu.
    V této cenové relaci bych spíše volil základní desku Asus M4A89GTD PRO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    29

    AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 2,3 GHz
    A-DATA 1GB 667MHz
    MSI K9N6GM-V
    Western Digital 1600AAJS
    EuroCase 550W

    Jo jo je to slabý ale bude upgrade
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    Ten zdroj je opravdová vražda, nechat ho napájet grafickou kartu je více než risk. Jinak nechceš počkat a provést až celkový upgrade ? Stávající procesor Ti bude grafickou kartu dosti brzdit. Co se týče velikosti RAM také to není zrovna ideální. Nejlepší by bylo zakoupit sestavu novu a stávají za nějaký peníz prodat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od -Honzza- Zobrazit příspěvek
    AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 2,3 GHz
    A-DATA 1GB 667MHz
    MSI K9N6GM-V
    Western Digital 1600AAJS
    EuroCase 550W

    Jo jo je to slabý ale bude upgrade
    Stručně shrnuto: Do tohoto PC bych GTX 470 rozhodně nedával, a počkal na nové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Stručně shrnuto: Do tohoto PC bych GTX 470 rozhodně nedával, a počkal na nové.
    No jo ale když já bych jí měl skoro zadarmo za 2500 od kámoše
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    Citace Původně odesláno od -Honzza- Zobrazit příspěvek
    No jo ale když já bych jí měl skoro zadarmo za 2500 od kámoše
    A kdy plánuješ nákup nové sestavy ? Do této sestavy je to holý nesmysl, hlavním vrahem je zdroj, zbytek komponent výkon graf. karty totálně degraduje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    A kdy plánuješ nákup nové sestavy ? Do této sestavy je to holý nesmysl, hlavním vrahem je zdroj, zbytek komponent výkon graf. karty totálně degraduje.
    Ještě nevim ale určitě co nejdřív to půjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    29
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,216

    Citace Původně odesláno od -Honzza- Zobrazit příspěvek


    Koukám, že opravdu plánuješ provozování grafické karty na tom "dědečkovi"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    K tvé nynější sestavě bylo vše podstatné řečeno,nicméně já bych ji za těch 2.5l bral taky ALE dřív jak s novým zdrojem min 500-600w od kvalitního výrobce bych ji nezapojoval.A pokud chceš aby výkon byl vyvážený tak tě nemine plácnout se přes kapsu http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010QRD010YB801
    Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 06-12-2010 v 19:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Nechci bejt hnidopich, EC je shit ( i kdyz presne nevime co je to za typ), ale vzhledem ke zravosti ostatnich komponent, mam za to, ze ten zdroj kartu zvladne. Otazka jak dlouho. Ale uz se staly divnejsi veci....
    viz
    P4 Prescott @3,5Ghz
    9800GT
    2xHDD
    EC 350W
    jelo to 3 roky ( pak zdroj potichu odesel)

    Ta jeho sestava s GTX470 si vezme tak 300W, takze by to i byt jeho shitAcka 550W zvladla.

    Nicmene, vykonem procesoru, rychlosti i velikosti pameti, budes proste limitovan a karta pojede tak na 60%.
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 06-12-2010 v 20:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    1gb ram? HD 5670 512mb by bola overkill
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Nechci bejt hnidopich, EC je shit ( i kdyz presne nevime co je to za typ), ale vzhledem ke zravosti ostatnich komponent, mam za to, ze ten zdroj kartu zvladne. Otazka jak dlouho. Ale uz se staly divnejsi veci....
    viz
    P4 Prescott @3,5Ghz
    9800GT
    2xHDD
    EC 350W
    jelo to 3 roky ( pak zdroj potichu odesel)

    Ta jeho sestava s GTX470 si vezme tak 300W, takze by to i byt jeho shitAcka 550W zvladla.

    Nicmene, vykonem procesoru, rychlosti i velikosti pameti, budes proste limitovan a karta pojede tak na 60%.
    jo jo jo stim samozrejme pocitam
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR 2 , k zákládní desce MSI P35 NEO
    Od brrtak23 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-09-2014, 22:20
  2. Info k desce
    Od petasmu v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-02-2012, 22:05
  3. 286 Harris na specialni desce
    Od vlask v sekci Muzeum komponent
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2008, 21:42
  4. 3,5" HDD SATA: disk k desce AK33
    Od hzdenda v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 12:16
  5. co byste změnily na téhle sestavě?
    Od tonda pařmen v sekci PC - archiv
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 22:17