Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Klonování HDD

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    114

    Zdravím,
    neznáte někdo prosím nějakou utilitu pro Win na klonování HDD s OS?
    Často přeinstalovávám počítač a chtěl bych si udělat funkční zálohu hned po instalaci. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Ghost (od nortonu?) skus sehnat starsi verzi (napr 8.3), ted ty novy jsou instalacky, starsi jsou obycejny exace. ta starsi verze je tusim na hirens boot cd
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    114

    Citace Původně odesláno od mech13
    Ghost (od nortonu?) skus sehnat starsi verzi (napr 8.3), ted ty novy jsou instalacky, starsi jsou obycejny exace. ta starsi verze je tusim na hirens boot cd
    Odkaz na stažení by jsi pls neměl ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    stahni si hirens boot cd .. je to cd s hromadou utilit a soucasti je norton ghost .. vse je rozdeleno do sekci bechmark testy .. atd .. sikovna vec
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    114

    Zdravím, mohl by prosím někdo popsat podrobnější návod na uložení okamžitého stavu a obnovení přes Ghost. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    mno nastartujes a je tam menu ... kde vybiras zda chces klonovat do image nebo obnovovat z imge a co .. bud muses vybrat disk nebo partisnu tak treba vyberes partisnu nastavis na jine partisne ci disku misto kam se vysledny soubor ulozi a uz to frci .. uplne presne bych se musel podivat rikam to jen z hlavy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    6

    Prosím neví někdo jak naklonovat harddisk v poli RAID 0 třeba na jiný disk anebo na DVD-RAM. Skoušel jsem CloneGenius, HD Clone, Acronis True Image a žádný program nepodporuje klonování v poli Raid. Jde o to, že jsem jsi nainstaloval winXP s ovladači a pár programú k tomu a nevím o žádným programě. Kdyby jste někdo vědeli jak nato tak bych moc rád.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows XP: klonování disku
    Od HonzaSi v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-10-2012, 13:57
  2. Klonování disku
    Od cheysuli v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-01-2012, 09:24
  3. Klonování PC po síti
    Od Chmelda v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 16:33
  4. klonování HDD
    Od vorryy v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 18:14
  5. Klonování obrazu na XP
    Od Encore1106 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 13:04