Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: 3D Vision na G73 a Acer GD245HQ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    Mám NTB Asus G73JW s nainstalovanymi setkymi ovladacmi na nVidia 3D Vision a aj Acer eDisplay Managment na monitor ale pri nadstavovaní 3D Visionu mi napíše "Ziadny monitor podporujuci 3D sa nenašiel". Ani webova utilina na nvidia.com ktorá kontroluje či mam všetko potrebne mi monitor nedetekovala. Jediné čo ma napada je ze pri nadstavovani píše pripojit monitor cez DVI no tento NTB ho nemá tak som dal cez HDMI ale to by nemalo vadiť, či ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od PredatorX11 Zobrazit příspěvek
    tak som dal cez HDMI ale to by nemalo vadiť, či ?
    Pokud ten NTB má HDMI 1.3, máš smůlu. Na 3D Vision potřebuješ HDMI 1.4.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 24-12-2010 v 21:59
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    Práveže by mal mat 1.4
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Pokud máš model s HDMI 1.4, tak OK, ale

    teď koukám na specifikace monitoru:

    vertikální frekvence: D-Sub a HDMI 56-75 Hz
    120 Hz by ten monitor měl dát jenom přes DVI.
    Naposledy upraveno uživatelem meeee: 24-12-2010 v 21:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    Kurnik a existuje nejaký HDMI > DVI konvertor alebo dačo ? LEbo už tu mam jedine VGA vystup .-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Což o to, redukce existují, ale jestli to bude fungovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    To bude asi na mne aby som to otestoval ale mohol by sa tu ozvat niekto kto to skúšal. ešte im skusim napisat ci to pojde, uvidime ci a kedy odpisu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Leda, že by ta redukce podporovala dual-link (ten je zapotřebí pro provoz 3D) a tahle rozhodně aktivně nevypadá. To samé platí pro DisplayPorty - např. dnes neexistuje na trhu ani jedna redukce, která by dovolovala provoz 3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    http://www.alza.sk/redukce-hdmi-dvi-...ory-d79465.htm a čo tahleta ? Píšu "Prevedenie dual link umožňuje pracovať v rozlíšení až 1920 x 1080 bodov neprekladaný (standard HDTV 1080p)."

    EDIT: http://3dvision-blog.com/forum/viewt...9&t=30&start=0 tu som nasiel clanok kde píše, že tiez nezohnal dual-link redukci ale podarilo sa mu preniest 120Hz na rozliseni 720p akorat sa nevedel zbavit nejakeho varovania.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Singlelink dokáže přenést 1920x1200 to ano, ale už ne 3D (proto mu to šlape jen na nižší rozlišení). Jediné co mě napadá je pořízení HDMI kabelu (za předpokladu, že má ten notes opravdu HDMI 1.4)

    edit: jinak silně pochybuju o přítomnosti HDMI 1.4 když ho nemají ani řádově novější modely...
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 25-12-2010 v 11:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    Ale ja HDMI kábel mám, tu je problem ze ten monitor 3D cez HDMI nepodporuje o čom v popise vôbec nevraveli, dozvedel som sa to až teraz ked sa cudujem ze to nejde a viac googlujem .-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    No popravdě on je ten monitor jeden z prvních 3D takže stopro ještě taky HDMI 1.4 neměl
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    No popravdě on je ten monitor jeden z prvních 3D takže stopro ještě taky HDMI 1.4 neměl



    Ony na to ukazují ty specifikace, které udávám nahoře:
    vertikální frekvence: D-Sub a HDMI 56-75 Hz
    Kdyby měl ten monitor 1.4, není důvod držet se na pětasedmdesáti Hz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    10

    >>> S niecim takýmto by to nemohlo ísť ? <<< a notebook 100%tne HDMI 1.4 má.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Má technologie 3D vision na PC budoucnost?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 13:20
  2. Ovladače: S3 Vision 864
    Od makroelektro v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 30-01-2011, 18:22
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 19:58