Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Samsung - problém s monitorem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Dobrý den, mám problém s mým monitorem Samsung SyncMaster T220HD a mojí Samsung LED TV... Jde o to, že na obě dvě obrazovky funguje jeden a ten samý ovladač a to je docela problém, poněvadž monitor a tv jsou hned vedle sebe. Jakým způsobem lze tuto situaci vyřešit? Děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Nějak nechápu z tvého dotazu, kde je problém ? Samsung SyncMaster T220HD je LCD televize s TV tunerem, takže je logické, že pokud ji připojíš k počítači je potřeba "nějaký" ovladač, který bude ovládat televizi jak jako monitor, tak jako TV. Dále nechápu jak jsou vedle sebe ? Ty máš 2 tyto televize připojeny k počítači - jeden jako monitor a druhý jako TV
    Co je vlastně za problém se zobrazením ? Napiš to prosím trochu srozumitelně, abychom z toho taky něco mohli usoudit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Nee, s PC je propojen jenom monitor, tv je zvlast.. Ale jde o to ze ovladac od televize nebo od monitoru reaguje na tu druhou vec takze dyz mi hrajou obe a chci si tv dat vic nahlas tak se mi da vic nahlas i pc atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Citace Původně odesláno od scarecrow123 Zobrazit příspěvek
    Nee, s PC je propojen jenom monitor, tv je zvlast.. Ale jde o to ze ovladac od televize nebo od monitoru reaguje na tu druhou vec takze dyz mi hrajou obe a chci si tv dat vic nahlas tak se mi da vic nahlas i pc atd...
    Tak tento problém nevyřešíš. Každý dálkový ovladač funguje na určité frekvenci, která je pevně dána použitým krystalem v dálkovém ovladači. Tuto frekvenci nelze změnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    3

    Jedine me napada prelepit na monitoru senzor ktery prijima signal z ovladace aby proste fungoval jenom na tv...ten ovladac k monitoru je mi k nicemu, myslite ze by to slo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Citace Původně odesláno od scarecrow123 Zobrazit příspěvek
    Jedine me napada prelepit na monitoru senzor ktery prijima signal z ovladace aby proste fungoval jenom na tv...ten ovladac k monitoru je mi k nicemu, myslite ze by to slo?
    Ano, pokud signál z vysílače (dálkové ovládání) nepřijme přijímač (TV), tak se nic nestane.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s monitorem
    Od Johny86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2013, 16:21
  2. Problém s monitorem
    Od zajdadejv v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2011, 18:07
  3. LCD: problem s LCD monitorem
    Od nemy__ v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 13:02
  4. Problem s monitorem
    Od Bl8cz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 01:29
  5. LCD: Problem s monitorem
    Od momle v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 23:30