Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Vlastníte monitor s TV tunerem?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    • Ano
    • Ne, ale plánuji ho
    • Ne


    Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ne, chtel jsem, ale pak to bylo nad financni limit.

    Neuvazuji, pac v pokoji mam telku....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ne, TN a televize mi nejdou dohromady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Nie ...mám v pc tv tuner
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Ne a neuvažuju. Taky kdo by měnil PVA monitor za TN s tunerem...
    Sice moje televize už je připravená na odvoz do sběrného dvoru a v PC tuner nemám, ale zjistil jsem, že se bez televizního vysílání obejdu. Filmy a seriály si "pučím" na internetu a hlavně bez reklam a v původním znění. Sportovní přenosy sleduju v prohlížeči nebo pomocí sopcastu. A ostatní kraviny v televizi mě nezajímají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    112

    Doteď jsem vystačil s monitorem a TV tunerem do PC, hezky každé zvlášť. Letos se ale chystám 42" monitor s TV tunerem pořídit. Většina lidí tomu tedy říká spíš televize ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    NE, mám DVB-S STB s HDD v LAN + TVkartu (používanou už jen jako Video-In) a 23" IPS-panel. Změny konfigurace neplánuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Používám monitor Samsung FX2490HD a je to velice šikovná věc.Jen bylo potřeba si hodně pohrát s nastavením obrazu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jandaskunk
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2,335

    Ne a neplánuji. Než nějaký TN monitor s tunerem, tak raději tuner (TV kartu) zvlášť a k tomu pořádný monitor (až mi odejde ten současný TN Ťamťung ), pokud někdy budu tuner potřebovat .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    Ne a ani nic takového neplánuji. Letos plánuji pořádný monitor a pak když přítelkyně bude naléhat klasickou TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    • Ne

    a ani jsme nad tím neuvažoval. Klasická TV mi stačí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,145

    Ano a je to velice prijemna vec. Zadam pocitaci nejakou narocnou praci a jednim tlacitkem prepnu a divam se na DVB-T a to je vse nezavisle na chodu PC, takze zadne zpomalovani od TV software! Pak obcas se podivam na progress...bez toho, abych opustil svou pohodlnou zidli. Kdo nezna, nevi! Ja takove monitory vitam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    tak nějak se mi sešla v ložnici kombinace set-top-boxu s hdmi výstupem a 24" pva monitoru. až na lehkou deformaci obrazu to funguje ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Jajator
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    televizni vysilani sem par roku nevidel kdyby bylo po mem,tak vyrabim i televize bez tuneru
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele Japkoslav
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od Jajator Zobrazit příspěvek
    televizni vysilani sem par roku nevidel kdyby bylo po mem,tak vyrabim i televize bez tuneru
    Jsem rád, že někdo sdílí můj názor na televize
    Moje televize viděla televizní signál poprvé a naposled při zahájení olympiády, když jsem ji půjčil rodičům
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak velký LCD monitor vlastníte?
    Od boboco v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 13-09-2019, 10:06
  2. Vlastníte HTPC?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 14:50
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-03-2010, 12:40
  4. LCD: 24" LCD monitor s TV tunerem?????
    Od adam007cz v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2009, 08:55
  5. Aký mobilný telefón vlastníte???
    Od Dwarlin v sekci Volná témata
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 22:37