Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: zahada taktovaneho cpu

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    Zdravim, vie mi niekto poradit, co by mohlo v tomto nastaveni este blbnut? pretaktoval som cpu a s tymto nastavenim (ako je na obrazkoch) mi v jeden den bezi comp uplne stabilne (orthos cez dve hodiny, gta4 hodinku a tak) a inokedy spustim gta a po minute modra obrazovka, alebo 5 minut v orthos a modra obrazovka, uz som skusal vsetky mozne kombinacie a niekedy bezi ok a na druhy den to uz neni pravda, nechapem ako to moze bezat bez padnutia a potom to pada kazdu chvilu, dik za nejake rady

    zostava
    cpu c2d e7600
    ram kingston ddr2 1066mhz
    mb gigabyte es3g p43
    psu blue storm II 500w
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fotka1.JPG 
Zobrazení: 126 
Velikost: 285.2 KB 
ID: 20293   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fotka2.JPG 
Zobrazení: 109 
Velikost: 239.3 KB 
ID: 20294  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    A čo je na modrej obrazovke?

    Testy pamätí (goldmemory, memtest) si robil?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    neviem citat z modrej obrazovky, testy som robieval davnejsie a vsetko bolo ok, napriklad teraz mi bezi gta4 uz asi hodinu bez padu, pred tou hodinou mi to po minute spadlo, everest nemoze nejako blbnut? zda sa mi, ze to padalo vzdy ked som ho mal spusteny a kontroloval teploty, teraz som ho spusteny nemal a vsetko je ok, tak som ho spustil pred chvilou a zatial tiez vsetko ok, je to nejake divne nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jestli máš problém se čtením tak si vypni automatický restart a BSOD nám vyfoť. BTW nepereš do toho CPU trochu vysokou voltáž?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Deska podel mě nemá ráda tento dělící pomer,zkus nastavit 400x10 zvedne se ti i propustnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    voltaz je vyssia, ale je to jedina, na ktorej to pri tejto frekvencii este drzi

    a teraz cakam kym mi to zase zkolabuje, lebo akosi sa mu teraz nechce

    no mozem skusit aj tych 400x10, len nerozumiem celkom tej priepustnosti, ako sa tym moze zvysit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    takze 400x10 robi same hovadiny, pada mi to hned po zapnuti - orthos, prime 95, occt, spustim test a do minuty sa zastavy, bez modrej obrazovky, ale stopne, a dokonca aj opera mi hlasi crash stale, neviem, vsetko je v podstate tak ako predtym, akurat je fsb 400 namiesto 350mhz

    tu je cvaknuta ta obrazovka
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fotka.JPG 
Zobrazení: 119 
Velikost: 297.1 KB 
ID: 20308  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    208

    Citace Původně odesláno od Noedar Zobrazit příspěvek
    takze 400x10 robi same hovadiny, pada mi to hned po zapnuti - orthos, prime 95, occt, spustim test a do minuty sa zastavy, bez modrej obrazovky, ale stopne, a dokonca aj opera mi hlasi crash stale, neviem, vsetko je v podstate tak ako predtym, akurat je fsb 400 namiesto 350mhz

    tu je cvaknuta ta obrazovka
    Tak skus snížit takt paměti zdají se mi moc vysoké 1050MHz. Systém memory multiplier SPD máš na auto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Noedar
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    260

    Citace Původně odesláno od Jech Josef Zobrazit příspěvek
    Tak skus snížit takt paměti zdají se mi moc vysoké 1050MHz. Systém memory multiplier SPD máš na auto.

    su to 1066mhz pamate a boli aj na 850 a tiez to moc nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. záhada zašumeného zvuku
    Od werty v sekci Audio
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-04-2013, 16:54
  2. zahada modem arm-204
    Od b337 v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-06-2008, 17:56
  3. Zahada Meho Pc
    Od vincik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 21:42
  4. Zahada mého pc!
    Od ahoja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 23:22
  5. záhada modre smrti
    Od charlie77 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 03:27