Laboratoř 07.05.2007: Abit RX600 Pro-HDTV
Jednalo se o grafickou kartu Abit RX600 Pro-HDTV.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
a8nr, cool.user, ICEBOSS, elpsycho, RadekP, tgfh, VlasTik., br4n0, Konnor
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
a8nr, cool.user, ICEBOSS, elpsycho, RadekP, tgfh, VlasTik., br4n0, Konnor
[QUOTE=boboco]Sakra, jsem asi dnes tipnul blbej model:confused: :D
[/QUOTE]
Mám tu jako odpověď: "To je ošklivá karta" - obávám se, že tento tip neměl šanci na úspěch :-))).
[/QUOTE]
Mám tu jako odpověď: "To je ošklivá karta" - obávám se, že tento tip neměl šanci na úspěch :-))).
ehm... už jsem zticha:shut :hmm
Muhehehehe - Dnes jsem opravdu netušil a nechtělo se mi googlit:turtle
Třeba to vyjde zase příště:o
Třeba to vyjde zase příště:o
zlatej google:) chvíli jsem ale šel po falešný stopě,... ze začátku jsem si myslel, že je to sparkle ale pak mi dal google facku a uviděl jsem ten nápis ABIT na chladiči,... ;)
ps
Konečně jsem se k tomu taky jednou dostal:)
ps
Konečně jsem se k tomu taky jednou dostal:)
Konečně sem se jednou trefil do času uveřejnění:turtle Hned jak sem uviděl ten povědomý oranžový odstín PCB, věděl sem kde hledat:) Jen ten HDTV bazmek mě trochu zmátl:slug
Pro mě to byla pohodka.
Nejprve jsem hledal u ASUSu radeony Xxxx - vím, že modely X800 apod mívali oranžové PCB.
Nenašel jsem tam nic a pak mě trknul ABIT....
Tak mám konečně zlato ;) :thumb
Nejprve jsem hledal u ASUSu radeony Xxxx - vím, že modely X800 apod mívali oranžové PCB.
Nenašel jsem tam nic a pak mě trknul ABIT....
Tak mám konečně zlato ;) :thumb
tak barva PCB + divnej chladic = vyrobce byl jasny :) -> Abit
puvodne jsem si myslel, ze je to RX600 pro guru, ale matl me ten konektor, takze hdtv. jenze u hdtv jsem nikde nenasel obrazek bez toho horniho bazmeku... ale pinove to sedelo :-D
puvodne jsem si myslel, ze je to RX600 pro guru, ale matl me ten konektor, takze hdtv. jenze u hdtv jsem nikde nenasel obrazek bez toho horniho bazmeku... ale pinove to sedelo :-D
sakra, sem se podival, rikam si ze sem tohle nikdy nevidel, takze to bude ATI, podle mista na chladici nejaky kratky nazev, tri maximalne 4 pismenka ... ale pak sem musel pryc z dosahu pocitace a doma sem si uz ani nevzdechl :(
[QUOTE=boboco]ehm... už jsem zticha:shut :hmm
Třeba to vyjde zase příště:o[/QUOTE]
LOL
By me zajimalo jak se pan Polívka u nasich odpovedi baví :D
Myslim ze se casto najde nekdo kdo tam pise neco takoveho. Sla by zverejnit hitparada nejvtipnejsich odpovedi? :) Annonymne :)
[QUOTE=boboco]ehm... už jsem zticha:shut :hmm
Třeba to vyjde zase příště:o[/QUOTE]
LOL
By me zajimalo jak se pan Polívka u nasich odpovedi baví :D
Myslim ze se casto najde nekdo kdo tam pise neco takoveho. Sla by zverejnit hitparada nejvtipnejsich odpovedi? :) Annonymne :)