Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: PC se sekne :)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Dobrý den, mám takový zádrhel. Už tři dny se mi PC sekne pokud chci nainstalovat nějakou novou aplikaci nebo program. Sekne se mi, i když chci pustit jakékoliv video z internet. Neví někdo co s tím ? nějaká rada ? Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    O jaké PC se jedná? Jsou nějaké činnosti při kterých se neseká? Jak přesně se projevuje ten zásek?

    Prozačátek programem HWMonitor koukni na teploty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    O jaké PC se jedná? Jsou nějaké činnosti při kterých se neseká? Jak přesně se projevuje ten zásek?

    Prozačátek programem HWMonitor koukni na teploty.
    Jedna se o : AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual
    Core Processor 5600+
    2.79 GHz, 2,00 GB RAM
    Ano urcite jsou dalsi cinnosti, vse ostatni bezo normalne internet vsechno, filmy, programy, hry, ale pokud chci neco nainstalovat ( nemuzu nainstalovat ani ten HWMonitor, ale mam display na CASU a teploty jsou v normalu ) nebo pustim video na internetu tak se mi PC zasekne NATVRDO pomuze jenom tvrdy RESET. Obrazovka zamrzne a poté se mi monitor vypne a nabehne No signal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Display na bedně? Ať ukáže cokoliv, tak to nic neznamená. Kdoví kde to čidlo máš zastrčený a i kdyby na dobrém místě, tak nemusí být přesné (jeho kvalita je určitě pochybná).

    HWMonitor je i ve verzi která se neinstaluje.

    Nemáš náhodou starší disk, na který by jsi mohl na zkoušku nainstalovat čistý systém a v něm něco nainstalovat? Co viry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Stačilo by nabootovat live linux a spustit nějaké to video na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od DrZelenka Zobrazit příspěvek
    Display na bedně? Ať ukáže cokoliv, tak to nic neznamená. Kdoví kde to čidlo máš zastrčený a i kdyby na dobrém místě, tak nemusí být přesné (jeho kvalita je určitě pochybná).

    HWMonitor je i ve verzi která se neinstaluje.

    Nemáš náhodou starší disk, na který by jsi mohl na zkoušku nainstalovat čistý systém a v něm něco nainstalovat? Co viry?
    Jojo jasny s tim pocitam, ze na bedne co neni presne ... okis, zkusim ten HWMonitor a napisu jak to vypada A bohuzel starsi disk nemam, na ktery bych to mohl zkusit. A viry ? Antivirak mam a probihal mi PC uz 3x, ale nic mi nenasel, mam nejnovejsi AVG
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Stačilo by nabootovat live linux a spustit nějaké to video na netu.
    a slo by i to ostatni ? nejde mi jenom o ty videa na netu chci aby to slapalo jako driv
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Hanz10 Zobrazit příspěvek
    a slo by i to ostatni ? nejde mi jenom o ty videa na netu chci aby to slapalo jako driv
    Já jaksi netuším co "ostatní" by jsi chtěl instalovat. Ten linux jsem myslel jen kvůli tomu, že by se tím potvrdila/vyloučila SW chyba. Když to pod Linuxem pojede, je jasné že je chyba někde ve win. V tom případě by asi bylo nejrychlejší udělat čistou instalaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Já jaksi netuším co "ostatní" by jsi chtěl instalovat. Ten linux jsem myslel jen kvůli tomu, že by se tím potvrdila/vyloučila SW chyba. Když to pod Linuxem pojede, je jasné že je chyba někde ve win. V tom případě by asi bylo nejrychlejší udělat čistou instalaci.
    Jo jasny ... rozumim tii
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Tak ty teploty jsou cca :
    procik : 33°C
    40°C
    grafika : 54°C
    HDD : 45°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    no tak jsem preinstalovat cely system WIN ... a tim se vyresil problem, ale jenom z poloviny, mohu instalovat nove veci to bezi, ale porad zlobii videa na internetu, to zustalo stejne. Pustim youtubko nebo stream a cokoliv jineho, tak hned pri nacitani se mi zamrzne cele PC...

    Děkuji za příspěvky a za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Mne sa zdá, že sme sa tu ešte nedopátrali značky grafickej karty - Máte isto najnovšie ovládače, DirectX 9c, Flasplayer a ja ešte neviem čo ktomu treba (Net.Framework 2.0,3.0?)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    grafarna je ATI Radeon 2600 XT ... ovladace nejnovejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ati vynika "super kvalitou a odladenosti ovladacu" , mozna bych zkusil Omega drivers
    Zlobi videa i v jinem prohlizeci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Ati vynika "super kvalitou a odladenosti ovladacu" , mozna bych zkusil Omega drivers
    Zlobi videa i v jinem prohlizeci?
    Ano videa zlobi i v jinem prohlizeci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-06-2014, 22:22
  2. Sekne se po startu, nelze do biosu, po 3 minutách se rozjede win
    Od radgrand v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-02-2014, 10:12
  3. Socket 423/478: PC se sekne hned po zapnutí
    Od grapherX v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 10:00
  4. Windows XP sekne se spodni lista
    Od pelooo v sekci OS Windows
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 11-07-2008, 08:00
  5. Pocitac nemozno spustit a ked sa podari tak sa sekne
    Od Dexterqo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 18:26