Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Zapnem PC huci toci a nic viac

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Zdravim neviem ci ten moj problem patri sem ale nevedel som ho zaradit tak ho pisem sem. Problem je v tom, ze stlacim tlac. start na case pocitac ale nenabehne. Len huci. Potom stisnem tlac. restart a pocitac pipne a nabehne jak ma. Stava sa to vzdy. Je to novy comp Athlon 64 X2 5600+ MB:Abit KN9 SLI, 2Gb DDR2 800 Kingston CL5, ATI X1950XTX, zdroj Fortron 500W, case MidiTower X-Blade II Black. Dik za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Netaktoval jsi? -to vypadá na chybné nastavení BIOSu. Mohla by to být i vada desky, ale sázím spíše na ten BIOS. Stálo by i za to, zkusit ho nechat přehrát.

    Pro začátek vlez do BIOSu a zkus "Load Defaults", zda to nepomůže.

    ...jinak pěkný název threadu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Uz som skusal aj clear cmos a nepomohlo :-( Este som ho nestihol taktovat mam ho druhy den. A ako si to myslel stym prehriatim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Máš desku MSI. To znamená jít na stránky MSI, najít si přesný model tvé desky a stáhnout si pro ni nový BIOS. Tím pak přehraješ ten současný. Podobně jako MS vydává záplaty na WIN, tak výrobci desek vydávají BIOSy pro své desky, tudíš je dobré update BIOSu občas provést i když je vše v pořádku. Tobě by to navíc mohlo pomoct.

    EDIT: No jo, Abit, žádný MSI, omlouvám se
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 10-05-2007 v 10:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od boboco
    Máš desku MSI. To znamená jít na stránky MSI, najít si přesný model tvé desky a stáhnout si pro ni nový BIOS. Tím pak přehraješ ten současný. Podobně jako MS vydává záplaty na WIN, tak výrobci desek vydávají BIOSy pro své desky, tudíš je dobré update BIOSu občas provést i když je vše v pořádku. Tobě by to navíc mohlo pomoct.
    Abit není MSI (nebo jsem něco zaspal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Taky myslím, že by to mohlo být Biosem. Zkus ho flashnout a pak uvidíš - můžeš ho najít třeba tady, řekl bych, že to bude on...

    Jinak první věc, která mě napadla při otevření tohoto postu byla myšlenka na špatný zdroj, ale když jsem se podíval na jeho wattáž, výrobce a skutečnost, že je nový, tak mě přešla
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Tak dik. Skusim flashnut ten bios. Potom napisem ako to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Este jedna otazocka: flashnem bios s usb kluca, kedze nemam floopy mechaniku???? A este by som poprosil nejaky navodik na flashovanie lebo som to este erobil a nerad b som nieco po*ral. Na stranke vyrobcu som navod nasiel ale kedze bol v anglictine niesom z neho velmi mudry. THX
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Jestli bootneš z flashe záleží především na tom, jestli to Tvůj Bios podporuje. Pak to jen nastavíš v Advanced Bios Features.

    BTW: Proč nechceš radši zavést systém z CD? Tady najdeš ještě nějaký image.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    System ano, ale bios???? Da sa aj z cd????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    AAAhaaaa prv som pisal a az potom klikal THX Super vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    27

    Problem vyrieseny!!!!!! Bolo to biosom. Flashol som ho a konecne ide jak ma Dakujem vsetkym. THX
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    tak to je výborný, protože kdyby to nepomohlo, myslel bych si, že je něco špatně zapojenýho nebo že je v háji deska. Tak výborně
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    mam ted podobny problem,prisel mi zdroj z reklamace zapojil jsem ho do pc,zapnu pc obrazovka je cerna na monitoru blika kontrolka,vetrak na cpu jede naplno +zdroj je v provozu ale zadny obraz a pc v tomhle stavu zamrzne,obcas se mi chytne na 5ty start,podezrivam desku nebo procesor ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    prakticky to samý, mi dělal AthlonXp, do dneška jsem nezjistil co to bylo, ale zdroje jsem vyzkoušel 3, procáky 2, tak jsem to odhadoval na desku a upgradoval, for je v tom, že ten procák jsem za směšnou částku prodal kámošovi a od tý doby mu to dělá něco podobnýho:/ tak nevim,...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diagnostika: Stale huci Disk WD10EZEX
    Od pisty v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2014, 17:13
  2. hp G72 - zamrzne a huci
    Od 88_johny v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-11-2013, 14:53
  3. Ventilátory: Intake fan: 120mm alebo viac?
    Od Luki.R33 v sekci Chlazení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:44
  4. pc nenabootuje...vetracky se toci ale nic jineho
    Od -=Forrest=- v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 20:39
  5. nenabehne pc - jen se toci vetraky
    Od tomas.f1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 16:29