Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Arctic Cooling Accelero S1 a S2 + minirecenze

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele SCUTERJ
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    85

    Ta minirecenze je pěkná, pořídil jsem si S1 na 1950 Pro , ale musim podoktnout, že kvůli tomu regulátoru napětí jsem se musel vzdát snu o pasivním chlazení grafiky. Ten plech je naprosto nedostatečný a aby ne, když ten regulátor pasivně pořádně neuchladí ani sink(malý vějířek) od Zalmana Na to by musel být ve skříni jinej fičák Vyřešil jsem to montáží 12 cm fanu a zatím to vypadá,že už si chrochtá, každopádně je to o 200% lepší než s chladičem od Saphhire a to ticho
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    tak pridam sve teploty, GF6600GT s S2 bez vetraku (v dobre odvetrane skrini)
    idle 30 burn 40
    (stock chladic mel pri burn pres 80 a hucel jak startujici V3S)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    mam mensie obavy, co sa tyka mojho accelera S1. Teraz som sa nieco docital o tom, ze ten pliesok, co bol v baleni sluzi na chladenie napatových regulátorov ale len na kartach 1950GT/PRO. No a finta je v tom ze ja som ho tam nedal! Mne tam nesiel dat. Zhodil som original saphirovsky chladic, zhodil som tie silikonove srandicky s pamatovych cipov, nahodil som tie male pasivy na pamatove cipy a uz len samotny chladic. V baleni bol este ten pliesok plus jeden podlhovasty pasiv o rozmeroch odhadom 1x7 cm a tie sa mi uz nikde nedali umiestnit! Nemoze sa mi nieco prehriat ? kartu mam aj pretaktovanu a zatial mam pocit ze je vsetko ok, ale bojim sa o tie napatove regulatory....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Myslíš AC-Heat-Spreader-voltage-regulator-modul? Pry je to len na x1950Pro. Ja som to na moju X1950Pro(AGP) nedával pretože mi tam zavadzalo napájanie pozeral som aj nejaké fotky ale aj tak mi to tam nesedelo, aj tak je podľa mňa ten pôvodný chladič regulátorov lepší ako ten 1mm plech od AC. Grafiku mám tiež pretočenú a žiaden problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Lindows Hlista
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    161

    hej hej, myslel som presne hento, vsade pisu inak, tak uz clovek nevie comu ma verit. Ja som s tym plieskom vyskusal vsetky polohy, vratane kamasutry, ale fakt som neprisiel na to, ako by sa dal nahodit na tu moju kartu. Tebe na tej Pro ostal nejaky chladic na regulátoroch ? lebo mne na GTčke nie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Lindows Hlista Zobrazit příspěvek
    ...ale fakt som neprisiel na to, ako by sa dal nahodit na tu moju kartu. Tebe na tej Pro ostal nejaky chladic na regulátoroch ? lebo mne na GTčke nie...
    Mne tam zostal. Hoď fotku karty bez chladiča a uvidím a ak tam tie regulátory sú tak ich muselo niečo chladiť...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ten plíšek jsem použil i u X1900GT od Sapphiru, 2. revize. Takže je nejen na 1950PRO. Mám ji jen s pasivem, ale ofukuje ji 12 cm větrák v bočnici. Taky jsem sundal oba ty plastové nesmysly na bocích chladiče, jsou jen na okrasu, jiný efekt nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    ...Taky jsem sundal oba ty plastové nesmysly na bocích chladiče, jsou jen na okrasu, jiný efekt nemají.
    to ti tam až tak moc vadili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    14

    máte někdo Accelero na 8800GT? Chladíte nějak napajení? Pasivem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček Avatar uživatele Compkilla
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    Mam AC Accelero S1 na Radeonu X1950GT od Sapphire.
    Jsem s nim velice spokojenej.
    S původnim chladičem od Sapphire byly teploty GPU okolo 60°C ve 3D, teď maximálně 45°C. Mam v casu celkem slušnej průvan a tak ani nemusim montovat přídavnej ventilátor
    Jediná nevýhoda je to chlazení napěťovejch regulátorů, na který jsem si musel vyrobit vlastní pasivy.

    ...teď už myslim vyšly nový revize kompatibilní i s Radeonama HD38x0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od JaudaX Zobrazit příspěvek
    máte někdo Accelero na 8800GT? Chladíte nějak napajení? Pasivem?
    Accelero myslim udelalo dalsi revizi pro hd3870 a 8800gt ale i stara revize na 3870 bezproblemu jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Chtěl bych se zeptat, jestli by mi chladič šel namontovat na Gigybyte GeForce 9600 GT ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2864) a jestli ji budu moci chladit jen pasiven nebo na ni stejně dát nějaký větrák (má 8 cm Noctuu, jestli by na to stačila)

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Chtěl bych se zeptat, jestli by mi chladič šel namontovat na Gigybyte GeForce 9600 GT ( http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2864) a jestli ji budu moci chladit jen pasiven nebo na ni stejně dát nějaký větrák (má 8 cm Noctuu, jestli by na to stačila)

    Děkuji
    Podľa výrobcu je S1 rev.2 možné použiť aj na 9600GT.
    Či pasívne alebo nie záleží od prievanu v skrinke(osobne si myslím, že pasívne to uchladí). Samozrejme ak použiješ tú noctuu, len tomu pomôžeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    no nwm, nedavno jsem kamosovi skladal komp s 9600GT a automaticky jsem bral accelero, ale kdyz jsem kartu slysel v akci tak jsem si to s accelerem rozmyslel - dela kraval jen dokud nenajedou ovladace a nestahnou otacky, pak je krasne tichucka. v bedne byl freezer na 45nm C2D a enermax pro, a ten box se za hluk vubec nemusel stydet

    jestli nespis s halvou 10cm od PC na kterym nonstop bezi nejaky 3Dcko nebo nechces taktovat za hranice beznych moznosti, tak bych si to jeste rozmyslel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: PROBLÉM 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od snasel17 v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 12:17
  2. Chlazení grafik: Gigabyte 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od still_wolf v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 18:42
  3. Chlazení grafik: Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2)
    Od kom72 v sekci Chlazení
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 25-05-2008, 22:17