Hudba : Foobar 2000 0.9 ;)
Video : Media Player Classic
DVD : Media Player Classic
//edit: doplneny Video a DVD
//edit: doplneny Video a DVD
Video: Windows Media Player Classic (do bsplayeru začali dávat adware)
DVD: Windows Media Player Classic
Audio: WinAmp
DVD: Windows Media Player Classic
Audio: WinAmp
Hudba : WinAmp 2.78c - Oldschool, bez blbych "fjucurek"
All: JetAudio 6
audio: winap (v drtivé většině winamp v classic vzhledu bez serepetiček uklizený v tray)
video: media player classic (nic víc není třeba)
video: media player classic (nic víc není třeba)
Hudba- WMP10 nebo Winamp 4.21
film DVDs- PowerDVD7
divX- BsPlayer (ta starsi-nespamova verze) a obcas i WMP10
inet radio pres Winamp...To je vse, pratele!
film DVDs- PowerDVD7
divX- BsPlayer (ta starsi-nespamova verze) a obcas i WMP10
inet radio pres Winamp...To je vse, pratele!
na hudbu winamp i dkyz u hudby na tom prehravaci zas tak nezalezi protoze tam "neni co zkazit :)" a na video Media Player Classic + CCCP codec pack (nebo spis jen filter pack) no a jeste se mi nestal oze bych neco neprehral
hudba: XMMS, Quintessential player (QCD), případně přímo z Copernic Desktop Search
video: WinDVD5, WMP 10, WMP 6.4
video: WinDVD5, WMP 10, WMP 6.4
Hudba:
- Dřív: Soniq, WinAmp
- Nyní: Windows Media Player 10
Video:
- DVD: PowerDVD 6 / Tesla DVX-5600 ;)
- DivX/XviD: Micro DVD Player 1.2 CZ / Tesla DVX-5600 ;)
- Dřív: Soniq, WinAmp
- Nyní: Windows Media Player 10
Video:
- DVD: PowerDVD 6 / Tesla DVX-5600 ;)
- DivX/XviD: Micro DVD Player 1.2 CZ / Tesla DVX-5600 ;)
winamp5, vplayer, powerdvd6
drive winamp, dnes WMP, pripada mi nejak jednodussi a zaroven s dostacujicim mnozstvim funkci... jen na DVD pouzivam DVDXPlayer Professional 3.0
hudba: foobar 0,9 s ASIO pluginem a s ASIOtoKernel Streamingem(obchází windowsácký mixer s nekvalitním resamplingem)
filmy: nekoukám na ně
filmy: nekoukám na ně
Tiež som updatoval a na video používam Media Player Classic v spolupráci s Combined Community Codec Pack, ktorý ho obsahuje v inštalácii.
[quote=tgfh]Hudba : WinAmp
Video : BS Player[/quote]
Normálně se nerad po nekom opakuju, ale na hudbu používám již několik let pouze a výhradně WinAmp a na videa se mi již od prvních verzí zalíbil BSPlayer. Jen škoda, že poslední Free verze obsahují spam:( . Ještě že tu máme ale torrenty:) . Jinak na DVD a HDvideo PowerDVD 7.
Jestli některej přehrávač fakt nemusím, je to Windows Media Player (konkrétně verze 7 a výše) a taky jsem nepřišel nikdy na chuť QuickTime.
EDIT: A všem krapet zběhlejším uživatelům vřele doporučuji K-Lite Mega codec Pack. Jen pozor na to, co všechno instalujete. Když se nainstaluje správně, přehrajete 99% všech videí a zvuk. formátů.
Video : BS Player[/quote]
Normálně se nerad po nekom opakuju, ale na hudbu používám již několik let pouze a výhradně WinAmp a na videa se mi již od prvních verzí zalíbil BSPlayer. Jen škoda, že poslední Free verze obsahují spam:( . Ještě že tu máme ale torrenty:) . Jinak na DVD a HDvideo PowerDVD 7.
Jestli některej přehrávač fakt nemusím, je to Windows Media Player (konkrétně verze 7 a výše) a taky jsem nepřišel nikdy na chuť QuickTime.
EDIT: A všem krapet zběhlejším uživatelům vřele doporučuji K-Lite Mega codec Pack. Jen pozor na to, co všechno instalujete. Když se nainstaluje správně, přehrajete 99% všech videí a zvuk. formátů.
Tak já jsem teď přešel na WinAmp a to především z toho důvodu, že si můžu vybrat dekodér. Teď používám FDDShow Audio a nádhera :).
A videa? Jen a výhradně Zoom player. Se správně nastavenýma filtrama u FDDShow to může pěkně s obrazem zamávat. Pak i obyčejný DivX vypadá o třídu lépe (hlavně zostření obrazu a deinterlacing)... Doporučuju si s tim pohrát :thumb.
No a nakonec kodeky používám výše zmíněné K-Lite. Fakt peckoidní kodeky se kterými přehrajete i TXT soubory :inlove.
A videa? Jen a výhradně Zoom player. Se správně nastavenýma filtrama u FDDShow to může pěkně s obrazem zamávat. Pak i obyčejný DivX vypadá o třídu lépe (hlavně zostření obrazu a deinterlacing)... Doporučuju si s tim pohrát :thumb.
No a nakonec kodeky používám výše zmíněné K-Lite. Fakt peckoidní kodeky se kterými přehrajete i TXT soubory :inlove.