Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Může HDD brzdit hru?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    173

    Zdravím, teoretický dotaz. Může horší HDD v novém herním pc brzdit výkon her? Snižovat fps nebo způsobovat nějaké lagy? Vyplatí se při volbě herní sestavy připlatit za drahý hdd?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Samozrejme ze muze. Ten druhy dotaz je dost individualni .. dobre disky nerozeznas podle toho zda jsou drahe vzdy je potreba se divat na sestavu jako celek jeji vyuziti a dle toho tam koupit hdd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    173

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000E91
    http://www.czechcomputer.cz/product....1TB+-+WD10EVDS

    toto jsou moje dva disky... na rpvním mám OS a z druhého pouštím hry. Může být jeden z nich problémem u her?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Ten druhý disk je z těch nejpomalejších, ale měl jsem hry na podobném a kromě prodlouženého načítání hry a levelů s ním nebyl problém. Ale bylo by dobré napsat celou sestavu a případně hry, kde máš problémy. Disk většinou nebývá tou hlavní brzdou. Spíž než níské fps může disk způsobovat lagy, ale hodně záleží i na množství paměti v počítači.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    173

    plánuji právě sestavu novou a nevěděl sem jestli si nechat hdd nebo taky koupit nové. jinak abych nezakládal nový topic.. jakou kombinaci procesoru a grafiky byste vybrali do pc na hry? přemýšlím o HD6870 a intel i5 2500k... nebo by stačil i horši procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No já měl na své mašině i daleko horší hdd a na lagování nebo snižování fps to nemělo vliv. Dokonce jsem nepozoroval rozdíl během hraní na velaciraptoru a standartním wd. Jen to načtění bylo o krapet rychlejší. Ten hdd si klidně na sestavu nech.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: Bude procesor brzdit grafickou kartu?
    Od jacoob v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-09-2014, 14:21
  2. Grafické karty: Bude procesor brzdit GK?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-03-2011, 16:46
  3. Může to být zdrojem?
    Od Misoka v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 09:29
  4. Socket 754/939/940: Nebude brzdit muj procesor GF8800GTS?
    Od HEAD v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-02-2007, 14:15
  5. může mít mozilla 15,5GB?
    Od BlackFrog v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 18:30