Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: sony ericson vivaz

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    Ahoj.Zakládám tohle vlákno a doufám že třeba narazím na uživatele tohoto telefonu kterej mi poradí.Prolezl jsem a progooglel snad uplně vše ale nikde nikdo mi neodpověděl včetně podpory na sonyericsonu,foru mobilmania.Můj problém je zvanej internet respektive připojení skypu či facebooku.Na internet se přes ikonu v pohodě připojím ale jakmile zajedu do aplikací a chci se přip. na facebgook tak zadám přihl. udaje a nic.ikdyž na facebook se dá připojit i vstupem na net a přihlásit se tam.(postrádám smysl ikony v aplikaci)co je ale opravdovej problém je skype.po instalaci a zadání přihl. udajů mám na displeji neustále zobrazeno že se připojuje aq přitom se nic neděje.Když zajedu do připojení -možnosti tak vidím že se telefon připojuje přes o2 wap.Vůbec nechápu kde je chyba a byyl bych moc rád kdyby se tady našel třeba někdo kdo by mě poradil i v jinejch nejasnostech.Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Jediné, co mě napadá, aby jsi zkusil nastavit jako prioritu připojení k O2 internet a ne wap. Zkoušel jsi se připojit i přes wifi? Třeba na email se normálně přihlásíš? Zkoušel jsi třeba i jinej prohlížeč pro login na facebook?
    edit: Teď sem se zkusil připojit s mou N95 do jedné multiplayer hry přes O2 WAP a nejde to, přes o2 internet to jde normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    ten facebook už ani neřeším.přes operu mini se tam připojím.Jěště mrknu nato nastavení připojení ale aktualizoval jsem i soft a mělo by to bejt dobře.Máte někdo zkušenost s klientem fring?????očem to je?????moje informace je že by to mělo sloužit k telefonování
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    abych to jěště upřesnil.Když připojím operu mini připojemí proběhne přes wap a jde vidět jak odesílání tak příjmání dta.Jakmile ale zapnu připojování skypu a zajedu se podívat do správce připojení tak se taky připojí přes wap data odesílá ale na straně příjmu je nula.ze sítě prostě najednou nic nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Jak je na tom připojení přes O2 internet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    když otevřu nastavení sít tak mi to ukazuje02-cz je již používána.jakmile se na něco připojuji automaticky najdu v sítových připojení připojování na wap.odesílám data ale nepříjmu nic.zajímavé jěe že internet a vše ostatní mi funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    no a když to nastavím podle tohoto http://mobile.o2.cz/osobni/mobilni-t...l?tab=settings tak se na internet ani nepřipojím
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Sony E. VIVAZ PRO nefunkcne GPS
    Od Pakrik v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-08-2011, 15:17
  2. Sony DCR-HC 39E
    Od ShadowX v sekci Video a TV
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 25-07-2008, 13:51