Které wallpapery Gigabyte G1-Killer se Vám nejvíce líbí?
Podívejte se výše na 10 nejlepších wallpaperů na téma Gigabyte G1- Killer (po kliknutí na miniaturu se zobrazí větší verze) a dejte hlas až třem z nich, které se Vám nejvíce líbí.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Hlasujte a vyhrajte:
Pokud se ankety zúčastníte, budete po jejím ukončení zařazeni do losování o 300 kreditů.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá základní desku Gigabyte P67A-UD7-B3, mikinu a cestovní tašku Gigabyte.
Pro hlasování je třeba být přihlášený.
Hlasujte a vyhrajte:
Pokud se ankety zúčastníte, budete po jejím ukončení zařazeni do losování o 300 kreditů.
Třeba právě Vy rozhodnete, kdo získá základní desku Gigabyte P67A-UD7-B3, mikinu a cestovní tašku Gigabyte.
hmm musim rict, ze wallpapery tohoto kola mi hodne sedly do vkusu. V tomto kole bych klidne dal i 5 hlasu, kdyby to slo.
Souhlasím,
když se podívám několik kol zpět, tak mám pocit, že toto kolo je hodně kvalitativně na výši. A obecně platí, že kolo od kola mi přijde, že se přitvrzuje. Jen tak dále.
když se podívám několik kol zpět, tak mám pocit, že toto kolo je hodně kvalitativně na výši. A obecně platí, že kolo od kola mi přijde, že se přitvrzuje. Jen tak dále.
Souhlasím, že tohle kolo je kvalitativně o dost výš, než předchozí.
Doufám, že vyhraje Lukáš, protože ten wall je pecka, vždycky když se něj podívám, tak mě rozesměje :)
Doufám, že vyhraje Lukáš, protože ten wall je pecka, vždycky když se něj podívám, tak mě rozesměje :)
Tak jsem po dlouuhé době problém s vybíráním. 3 hlasy mi byly málo :thumb:thumb.
Lukas je fajný, můj favorit je architekt :-).
Ale opravdu tohle kolo má deset vítězů
Lukas je fajný, můj favorit je architekt :-).
Ale opravdu tohle kolo má deset vítězů
Myslím si, že pro zodpovědný výběr by stačilo, kdyby byli jen DVA hlasy !
Protože jich je zde na výběr už jen 10, tak jen ať každý více zvažuje, ať si o nás nemyslejí, že jsme na NETu, jen nějací klikající "závisláci" !
Přeji pěkný den, JARDA
Protože jich je zde na výběr už jen 10, tak jen ať každý více zvažuje, ať si o nás nemyslejí, že jsme na NETu, jen nějací klikající "závisláci" !
Přeji pěkný den, JARDA
Nemyslím, že je dobré sem psát, co se komu líbí, připadá mi to jako navádění k něčemu, z čeho dotyčný má prospěch.
Ale když už, tak nejlepší se mi zdá: "Strogg_CZ" !!!
Přeji pěkný den, JARDA
Ale když už, tak nejlepší se mi zdá: "Strogg_CZ" !!!
Přeji pěkný den, JARDA
Tak když se tady může i uvádět, co se komu nejvíce líbí, tak mně jednoznačně: "Strogg_CZ" !!!
Je to třaskavé, je to výbušné a ostatní to rozmetá !!!
Přeji pěkný den, JARDA
Je to třaskavé, je to výbušné a ostatní to rozmetá !!!
Přeji pěkný den, JARDA
Hodnocení wallpaperů ve 33. kole Gigabyte G1-Killer máme za námi, nadešel čas na vyhodnocení.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo 125 hlasujících.
[SIZE="3"]Finálové pořadí:[/SIZE]
1. místo: H3w3R_1 (51% hlasů) – odměna: základní deska Gigabyte P67A-UD7-B3, mikina a cestovní taška Gigabyte, 3500 kreditů
2. místo: Dash-POWER(CZ)_1 (28% hlasů) – odměna: mikina a cestovní taška Gigabyte, 2000 kreditů
3. místo: Strogg_CZ_2 (24% hlasů) – odměna: zimní bunda Gigabyte, 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.
Ankety o nejlepší wallpaper se zúčastnilo 125 hlasujících.
[SIZE="3"]Finálové pořadí:[/SIZE]
1. místo: H3w3R_1 (51% hlasů) – odměna: základní deska Gigabyte P67A-UD7-B3, mikina a cestovní taška Gigabyte, 3500 kreditů
2. místo: Dash-POWER(CZ)_1 (28% hlasů) – odměna: mikina a cestovní taška Gigabyte, 2000 kreditů
3. místo: Strogg_CZ_2 (24% hlasů) – odměna: zimní bunda Gigabyte, 2000 kreditů
Výhercům gratuluji!
Kredity jim budou připočteny začátkem nového měsíce, výherce věcných cen ohledně poslání zkontaktujeme pomocí e-mailu.