Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 36

Téma: Potrebuji pomoc

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    tady je ten ethernet port. uz je vidim
    http://www.imagehosting.cz/?v=080520ece.jpg
    Jestli jsou, tak vubec nesviti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ano, to jsou ony. Blikat by měly začít po připojení kabelu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    Ale nesviti ani neblikaji, muze znamenat, ze mam vadnou sitovou kartu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Teoreticky ano. Zkoušel jsi propojit PC s notebookem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Přesně s tímto problémem na modemu D-Link G684-T mám zkušenosti.
    Modem několik let fungoval v pořádku, poté začaly problémy s připojením přes LAN. Přes wifi bylo vždy všechno vpohodě. Modem občas odpojil PC úplně, občas jen nedokázal načíst IP z DHCP serveru, občas i šel.
    Problém je v modemu respektive v jeho kondenzátorech. Zkus ho otevřít a podívat se které jsou nafouklé. Mi pomohla výměna 100 uF/25V který je navrchu napravo, bohužel nemám foto.
    Pro tebe bude lepší řešení asi bude koupě nového modemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    pracuji na tom. Ale nemam krizeny kabel, da se pouzit normalni ethernet kabel co mam k routeru?

    @Kunny
    viz predchozi odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od kingcz Zobrazit příspěvek
    pracuji na tom. Ale nemam krizeny kabel, da se pouzit normalni ethernet kabel co mam k routeru?
    Dá. Síťovka v PC zapojení adaptuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od kingcz Zobrazit příspěvek
    Ahoj,ja jsem tu novy, a potrebuji pomoc.
    Mam stary router od D-Link DSL-G684T, internet mam od O2 a problem je v tom, ze posledni dobu se mi nejde normalne pripojit k netu pres kabl pripojeni, ale nastesti jeste mam wi-fi, kterou jsem nastavoval hned potom jak nam aktivovali net. Vsimnl jsem si toho, ze na routeru nesviti Lan kontrolka, ostatni ano. Nevim, jak muzu tenhle problem resit. Zkusil jsem volat na infolinku pro ADSL zakazniky, ale nepomohlo to.
    Zkus si zavolat na 800184084,tam jim popiš svůj problém a pošlou Ti novej modem za 1kč.Bude to nejspíš Huawei HG 520i,tady tento:http://www.techzona.cz/koncova_zariz...fe_hg520i.html
    Jinak jestli je Tvůj D-Link po záruce je to tím modemem,tohle ty modemy dělají že se tváří připojení OK a nejde komunikace po lan kabelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    @alliens labs
    zkousel jsem ale ten technik mi doporucil az dam svuj com reklamovat, coz jsem neudelal.

    @r34ktor
    tak jsem postupoval dle navodu pres wifi spojeni tak, ze jsem na ntb i na PC zadal prikaz ipconfig/all z toho jsem ziskal IP adresu. Pak jsem natuknul na notebooku IP adresa meho PC a opacne a fungugoval spojeni. Navic jsou videt pres Sdileni souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud funguje spojení, jsou kabel i síťové karty v pořádku.

    Přenastav v PC přidělení IP na automatiku, resetuj router do továrního nastavení (stlačením tlačítka reset na cca 10s), propoj s PC (do zdířky LAN1), a pomocí ipconfig zjisti, zda byla přidělena korektní adresa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    Muze se nastat, ze po resetovani mi nebude fungovat router ? Myslim tim, ze Lan kontrolka nebude blikat a ani wifi nemuzu nastavit, kdyz nejde internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nevím jak to má DIR-655, ale u G684-T s O2 firmwarem bylo po HW resetu Wi-Fi neaktivní, takže primární nastavení muselo být přes kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    No prave, DIR-655 se mi vubec nechodilo a mam jen od G684T wifinu, kterou momentalne mi pomuze dostat se k netu, a jestli ani po resetovani routeru nepujde net pres kabelove pripojeni tak jsem v pytli. A tim vysvetluje, ze mne neslo rozchodit DIR-655 ? kdyz mam v poradku sitovou kartu a kabel, ledaze DIR-655 je vadny, coz nemuze byt. Zitra to zkusim u souseda jestli jsou oba da routery v poradku a s tim restovanim tedy pocka.
    Naposledy upraveno uživatelem kingcz: 08-05-2011 v 23:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Mno, teď koukám, že DIR-655 nemá modemovou část. Jako náhrada G684-T fungovat nebude. Potřebuješ nový ADSL router.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    21

    ??? modemova cast ? dyt je to normalni router. ted mam stocenou hlavu. takze ADSL router nebo ADSL modem neni stejny jako router ? ale ma stejne porty.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 20:06
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-08-2009, 09:35
  3. Potřebuji poradit.
    Od mobidik1962 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 18:44
  4. potřebuji radu
    Od Ragnar v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 09:59