TM Nations Forever problém
Napadá mě ještě smazání složek C:\ProgramData\TrackMania(TmForever) a C:\Users\*uzivatel*\Documents\TrackMania(TmForever). Názvy se mohou lišit podle verze a nastaveného jazyka.
Předtím si jejich obsah pochopitelně zazálohuj.
Předtím si jejich obsah pochopitelně zazálohuj.
A jakou byhc měl mít teda tu správnou konfiguraci, já se v tom nevyznam ... :/ dřív mě tm i na tom současným kompu s w7 fungovala v poho.. :/ sem ZOUFALEJ vůbec už newim co s tim!!...
[quote=snower.m;454172]dřív mě tm i na tom současným kompu s w7 fungovala v poho..[/quote]
Prostě to s něčím koliduje. Ale nejsme věštci, abychom na dálku viděli do tvého PC.
[quote=snower.m;454174]žádný Program data na C: nemam...[/quote]
Ale máš. Jen je ve výchozím nastavení skrytá.
Prostě to s něčím koliduje. Ale nejsme věštci, abychom na dálku viděli do tvého PC.
[quote=snower.m;454174]žádný Program data na C: nemam...[/quote]
Ale máš. Jen je ve výchozím nastavení skrytá.
Tak jsem odinstaloval kompletně AVG a pořád nic... :/ zkusim vymazat ty složky, ale nwm přesně jaký myslim že takovyý nemam...
tak mi řekni ať řeknu nějaký informace o PC třeba bys pak věděl, neni možný že by to najednou nešlo když to dřív šlo :/
ty složky jak si psal, že mam smazat tak nemam... ještě mě napadá vzdálená plocha ... jestli bys to na dálku dokázal..
U toho spybota sem dal kontrola systému, takže říkáš že to najde případně něco co mi ztěžuje spustit TM?
Akú máš vlastne Trackmaniu? Free, alebo kúpenú? Neskúšal si náhodou aj nejakú inú verziu (United, Sunrise) stiahnutú z internetu?
Tá verzia, čo ti predtým fungovala nebola ešte náhodou tá prvá verzia (ESWC)? Pod WIn7 vraj nefunguje.
Trackmania Nations Forewer (aktuálna free verzia) je k stiahnutiu tu: http://trackmaniaforever.com/nations/
Možno by bolo dobré súčasnú verziu odinštalovať, vymazať všetky súvisiace adresáre a nainštalovať znovu.
Tá verzia, čo ti predtým fungovala nebola ešte náhodou tá prvá verzia (ESWC)? Pod WIn7 vraj nefunguje.
Trackmania Nations Forewer (aktuálna free verzia) je k stiahnutiu tu: http://trackmaniaforever.com/nations/
Možno by bolo dobré súčasnú verziu odinštalovať, vymazať všetky súvisiace adresáre a nainštalovať znovu.
Asi že máš reštartovať, opraví to pri reštarte.
Skús aspoň Google translator, prípadne sem opíš hlášku.
Prečo musíme jednu vec riešiť minimálne tromi príspevkami? :notsure
Skús aspoň Google translator, prípadne sem opíš hlášku.
Prečo musíme jednu vec riešiť minimálne tromi príspevkami? :notsure
Mam verzi free, nemam třeba bblbou verzi hry? sem zjistil že ta instalačka co si me sem dal má o 3 mb víc...
Stáhl jsem tu verzi co jsi mě sem dal a je to pořád stejné.... :/ na nic nejde kliknout píše to to samý jajko předtim,.... už si nwm rady.. :((