Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: Internet

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,107

    Zkus prehodit kabel do portu LAN4 nebo pres webove rozhrani zkontroluj nastaveni DHCP serveru nebo cely router resetuj (stejne WiFi nepouzivas) a pak podle navodu odsud to muzes 'vytunit'. Ale v defaultu po resetu by to melo jet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Zkus prehodit kabel do portu LAN4 nebo pres webove rozhrani zkontroluj nastaveni DHCP serveru nebo cely router resetuj (stejne WiFi nepouzivas) a pak podle navodu odsud to muzes 'vytunit'. Ale v defaultu po resetu by to melo jet.
    Pokud má jeden ADSL router a z něj napojeny 2 počítače, jeden funguje a druhý ne, pro začátek bych pouze přehodil kabely na routeru ... pokud by byl vadný port, měla by být situace stejná, pouze by se "otočili" stroje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Zkus prehodit kabel do portu LAN4 nebo pres webove rozhrani zkontroluj nastaveni DHCP serveru nebo cely router resetuj (stejne WiFi nepouzivas) a pak podle navodu odsud to muzes 'vytunit'. Ale v defaultu po resetu by to melo jet.

    Tak celý router jsem resetoval a kabel na druhé pc mám v LAN4 už od začátku a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Pokud má jeden ADSL router a z něj napojeny 2 počítače, jeden funguje a druhý ne, pro začátek bych pouze přehodil kabely na routeru ... pokud by byl vadný port, měla by být situace stejná, pouze by se "otočili" stroje.

    Tak jsem kabely přehodil první pc z LAN1 do LAN4 a druhé pc z LAN4 do LAN1 a nefunguje ani jeden pc a nemohl by být špatný kabel je mě divné že LAN1 dioda nebliká a u LAN4 dioda bliká
    Naposledy upraveno uživatelem ronalik: 26-05-2011 v 18:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Připoj jen jeden PC do LAN1 a resetuj router do továrního nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Připoj jen jeden PC do LAN1 a resetuj router do továrního nastavení.

    a které pc mám připojit to první a jak to mám resetovat stačí zmáčknout na routeru reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    To je jedno jaký počítač připojíš. Jak resetovat najdeš v manuálu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    a které pc mám připojit to první
    Ten, který tam původně fungoval.

    Citace Původně odesláno od ronalik Zobrazit příspěvek
    a jak to mám resetovat stačí zmáčknout na routeru reset
    Ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Ten, který tam původně fungoval.


    Ano.
    Tak jsem to udělal a co dál
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jak teď vypadá výpis ipconfig /all?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jak teď vypadá výpis ipconfig /all?
    je to stejné jako předtím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus nastavit pevnou IP adresu 10.0.0.100 (s maskou podsítě 255.255.255.0; postup viz návod k routeru), a pingnout router (příkaz ping 10.0.0.38 z příkazového řádku).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,107

    Citace Původně odesláno od r34ktor
    a pingnout router (příkaz ping 10.0.0.38
    Dovolim si opravit () ping 10.0.0.138
    a jestli to bude fungovat, tak 10.0.0.138 nastavit i jako branu a DNS server
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Zkus nastavit pevnou IP adresu 10.0.0.100 (s maskou podsítě 255.255.255.0; postup viz návod k routeru), a pingnout router (příkaz ping 10.0.0.38 z příkazového řádku).

    a kam to mám zadat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    74

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Dovolim si opravit () ping 10.0.0.138
    a jestli to bude fungovat, tak 10.0.0.138 nastavit i jako branu a DNS server
    kam to mám napsat a jak a kde to mám pingnout
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 28-05-2011 v 01:48
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. UPC internet
    Od souteh v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-07-2011, 23:03
  2. UPC internet na dva PC
    Od Sixs v sekci Sítě
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-03-2010, 20:55
  3. Internet od O2
    Od Darkhunter v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 23:58
  4. UPC internet
    Od Honza.4.ever v sekci Sítě
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 14:24