maximální velikost rozlišení textur podporovaná DirectX 10?
V piatok padla táto otázka v experiáde. Podľa materiálov nVidia http://www.nvidia.co.uk/content/PDF/Geforce_8800/Microsoft_DirectX_10_Technical_Brief.pdf strana 2, tabuľka 2 je to 8096 x 8096. Je to správny údaj? V experiáde som v piatok za túto odpoveď bod nezískal. Kto sa mýli? Redakcia Svet Hardware alebo nVidia v svojich materiáloch?:stupid
Ja myslim :notsure odpovedel stejne, po zodpovezeni dnesni otazky mi prisel e-mail, ze z 6 odpovedi mam 5 spravne (dnesni se nepocita). Takze jsi si jisty, ze spatna byla tato tvoje odpoved a ne nejaka predesla?
EDIT: Tak jsem dal 8192...sorry za OT
EDIT: Tak jsem dal 8192...sorry za OT
Takže už mi je jasné, čo je podľa redakcie správne. No stále mi nie je jasné, ktorý údaj je naozaj správny. Žeby mala nVidia chybu v svojich materiáloch? Údaj 8096 x 8096 sa mi zdal dosť divný, no nepredpokladal som chybu v materiáloch tak veľkého výrobcu GPU a VGA kariet. Čo na to redakcia Sveta Hardware?
[QUOTE=Pali P.]Takže už mi je jasné, čo je podľa redakcie správne. No stále mi nie je jasné, ktorý údaj je naozaj správny. Žeby mala nVidia chybu v svojich materiáloch? Údaj 8096 x 8096 sa mi zdal dosť divný, no nepredpokladal som chybu v materiáloch tak veľkého výrobcu GPU a VGA kariet. Čo na to redakcia Sveta Hardware?[/QUOTE]
Samozrejme že sa NVIDIA myli čo už oni o tom vedia :D
Samozrejme že sa NVIDIA myli čo už oni o tom vedia :D