Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problem s pripojenim na internet

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    Dobrý večer všem, potrebuji poradit s pripojenim na intrenet mozna to bude blby na pochopeni ale zkusm to popsat tak nejak slusne

    Takze mam zapojeny kabel do notasu do sitove karty realtek, ve smlouve s poskytovatelem internetu jsou cisla vse je zadane (iP, DNS atd...) ale pak jak mile je vse nastaveno v sitovych pripojenich kdyz se podivam na stav toho pripojeni jsou tam takovy ty dva monitory tak tam sviti pouze jeden a nactou se ty pakety pouze do 400 a dal nic nevite kde je chyba?? jen jeste dodavam operacni system windows xp
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    no těžko se to takhle opravuje ale zkus do příkazového řádku napsat
    tracet www.seznam.cz

    mělo by ti to eventuelně vypsat cestu přes co se to snaží dostat na ten web. Jinak s jiným pc připojeným tim kabelem ti to jde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    no těžko se to takhle opravuje ale zkus do příkazového řádku napsat
    tracet www.seznam.cz
    Správně má být
    Kód:
    tracert www.seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Správně má být
    Kód:
    tracert www.seznam.cz
    pak Vam mam poslat vysledek toho celyho co mi to vyhodi??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Nebylo by to na škodu. Třeba udělat screen
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Správně má být
    Kód:
    tracert www.seznam.cz
    Dík za opravu, jsem si toho ani nevšiml
    Odpovídat lze po přihlášení