Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Problém s vytvorením domácej skupiny

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    Ahojte !
    Mám na Win7 Ultimate SP1 problém s vytvorením domácej skupiny. Hláška :Tento počítač sa nemôže pripojiť k domácej skupine.

    Architektúra siete : Magio Net: modem, router Belkin +N, stolné PC cez Lan, notebook a netbook cez WiFi. Problém je u stolného PC. Internet funguje bez problémov, zdielanie iba keď nastavím ako Everyone. Pomocník nedokázal nájsť problém. Nechce sa mi preinštalovať OS nanovo, takže uvítam akýkoľvek rozumný nápad ako to riešiť.
    Naposledy upraveno uživatelem Devilov: 12-06-2011 v 17:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele hihinko
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    66

    na pouzivanie "domacej skupiny" musis mat na sietovej karte povoleny protokol IPv6, ale to zvykne napisat ako chybu ked nieje zapnuty. Mozno davas zle heslo pre pripojenie do domacej skupiny
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    406

    Ahoj

    Jake mas systemy na vsech pc?
    W7 umoznuji vice zpusobu vytvoreni skupiny - viz ta nova domaci nebo napr. stejne jako ve winxp.
    Na ty systemy se ptam proto, ze ta nova skupina je mozna jen v systemech w7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    Ahoj ! Na oboch počítačoch mám Win 7 (Desktop - Ultimate 64 a notebook - Home Premium 64) IP protokoly som nenastavoval a ani som nič nemenil. Predtým sa domáca skupina nastavila sama, stačilo le zadať jednotný názov a spoločné heslo. Po reinštalácií systému to neviem akosi rozchodiť. Ani k zadaniu hesla domácej skupiny som sa nedostal. Nepomohla ani zmena názvu domácej skupiny na oboch počítačoch. Jednoducho na desktope stále to vyhadzuje tú spomínanú chybovú hlášku. IP 6 mám povolený, ak je štandardné nastavenie, čo si myslím že je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Daj sem do prílohy screenshot Centra sietí.
    V ňom vľavo dole je link na Domácu skupinu, urob tiež screenshot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    tu sú tie screenshoty, ale nieviem či ti to niečo napovie
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Domáca skupina.jpg 
Zobrazení: 362 
Velikost: 113.1 KB 
ID: 21978   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Centrum sieti.jpg 
Zobrazení: 278 
Velikost: 127.2 KB 
ID: 21979  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    skús prejsť tieto pokyny
    http://windows.microsoft.com/sk-SK/w...in-a-homegroup

    problém je od začiatku po čerstvej a čistej inštalácii Win, alebo sa to prejavilo až neskôr?
    inštaloval si nejaký software, ktorý sa týka siete? napríklad VPN?
    SP1 už bol v inštalačke, alebo si ho inštaloval samostatne?
    inštaloval si nejaký firewall, prípadne antivír s firewallom?
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 14-06-2011 v 17:49
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    Takže vďaka za návod, ale nič z toho nezabralo. Ten problém som si všimol až neskôr, takže neviem či je to od inštalacie alebo vznikol až potom. Myslím, že žiaden soft na siete som neinštaloval aspoň o tom neviem a nikto druhý mi do PC nelezie. SP som inštaloval samostatne a mám podozrenie práve naň. Ako antivír používam Avast Free bez firewallu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    áno, SP1 robí problémy s domácou skupinou ... pred inštaláciou SP1 domáca skupina fungovala? možno by bolo dobré odinštalovať SP1, spojazdniť domácu skupinu a až potom inštalovať SP1 ... ak to zas nerozhodí

    na druhom PC to vyzerá ako? môžeš sem dať screenshot Centra sietí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    Pokiaľ si dobre pamätám tak predtým kým som nahodil SP1 bolo všetko OK. Na druhom PC (notebooku) je všetko OK aj po inštalácií SP 1 a to mi pripadá zvláštne. Že by to bolo rozdielom vo verziách windows. To sa mi nechce veriť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    inštalácia SP1 na Win7 je nevyspytateľná, problémy s SP rôznych verzií boli aj na XP

    normálne odinštaluj SP1 a nechaj ho postupne inštalovať cez Windows Update
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    ok, skúsim to, zatiaľ díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    Vďaka všetkým za pomoc. Problém je vyriešený na svedomí to mal SP 1. Ešte raz dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nastavení domácí skupiny - nefunguje
    Od Chuchmi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-09-2012, 21:08
  2. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-01-2011, 21:28
  3. Gmail - zruseni skupiny
    Od homi v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2011, 15:30
  4. Windows XP: Zásady skupiny - nastavení
    Od dkas v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2009, 19:38
  5. pomoc s vytvorenim domaci site
    Od Droffar v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-12-2006, 11:58