Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: Programujete?

17.7.2011 10:00
Petr S. Programujete?

  • Ano, pracuji jako programátor
  • Ano, ale jen pro zábavu
  • Ne, ale dříve jsem programoval
  • Ne, nikdy jsem neprogramoval
Hlasování k této anketě je na homepage magazínu Svět hardware v horní části pravého sloupce.
17.7.2011 10:43
Suprak
    Ano, ale jen pro zábavu

V programovacím jazyce C, teprve 11 měsíců. Zatím jsem měl z programování jedničku, takže uvidíme jak příští rok. :D
[code]printf("Ahoj SHW");[/code]
18.7.2011 05:55
Ivo MašekOrcad.Dat a InTouche
(pro takové srandy, jako jsou v přílohách)
18.7.2011 09:03
xmarek
  • Ano, ale jen pro zábavu
Pro zábavu jedné nejmenované velké společnosti. :D

V minulosti jsem si prošel programováním (i když teď tomu programování moc neříkám) PLC (Omron, Siemens atd., všechno vesměs ty největší modulární koncepce), Roboty (Hirata, Abb, Toshiba, Kawasaki, Hirata; jazyky jako je Rapid, School atd. už si to ani nepamatuji). NC karty (dvou a více polohové). Doma jsem si při tom hrál s monolity (PIC, Atmel).
A jednoho dne jsem s tím sekl a začal jsem dělat Javu. V současné době J2EE a všechno možné co se na to váže. A doma se zase pro změnu bavím C a C++ a s JNI.

Bylo by toho asi hodně co bych mohl na toto téma napsat, ale otázka je jestli by to někoho zajímalo. :D
18.7.2011 10:13
3imiChybí mi tam moznost Ano, studuju informatiku.
18.7.2011 11:42
Suprak[quote=xmarek;461749]
Bylo by toho asi hodně co bych mohl na toto téma napsat, ale otázka je jestli by to někoho zajímalo. :D[/quote]

Mě by to zajímalo.
18.7.2011 11:48
16cmfanKedysi v HTML ale ja HTML kód nepovažujem za programovanie :D Aj 5 ročný vedia lepšie písať HTML ako ja :D
19.7.2011 08:19
NeregistrovanýUž je to hodně dávno co jsem tvořil programy v Basicu co se ve finále ani nemohly vejít do paměti Didaktika :) Na škole pak ještě něco málo v Pascalu a tím moje programovací éra skončila. Dneska bych se fakt potřeboval naučit dělat v MQL, ale zatím se na to nedostává dost času a tak si jen pohrávám s tím co vytvořili jiní :(
19.7.2011 08:47
john
  • programoval
v dobe salovych pocitacu v COBOLu a Assembleru, pak na SMEP v MUMPSu / snad prvni stromova struktura DB / a skoncil jsem na Powerbuilderu, C/C++ a DB Sybase, nejvic jsem se "zabavil" s Assemblerem a C/C++ / ruzne konverzni moduly, tridaky dat v pameti atd... /
19.7.2011 09:34
slowak1982Řídicí systémy: Siemens, Allen-Bradley, Tecomat
Vizualizace: InTouch, WinCC
Weby: PHP, HTML, CSS, JS
20.7.2011 09:50
BishoQNe, nikdy jsem neprogramoval

Ani mě to neláká :)
22.7.2011 12:17
Kirk1Nie nikdy som neprogramoval
22.7.2011 09:16
VencaXJá programuji od střední školy. Prošel jsem si C a C++ (zkoušel jsem i C#, ale nechytlo mě to) a pak jsem se vrhnul na HTML+CSS+JS+PHP a s kamarádem dohromady děláme projekty, kromě vlastních začínáme i komerčně.
Teď nově (i když tomu říkám spíš grafika) se učím ve Flashi a chtěl bych do budoucna proít co nejvíce webových technologií.
23.7.2011 07:08
xmarek[quote=VencaX;462942]...a chtěl bych do budoucna proít co nejvíce webových technologií.[/quote]Tak to máte (bez urážky) co dělat, jen v Javě jich existuje nepřeberné množství. ;)