Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Startup script nebo jak se to jmenuje :D

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    141

    Verze Ubuntu: 10.04
    Potřeboval bych rozjet tento script:
    Kód:
    #!/bin/bash
    while true
    do
    	screen -t "MinecraftServer" -S "MinecraftServer" bash -c 'java -Xms1280M -Xmx1280M -jar craftbukkit.jar nogui ; exit'
    	echo "If you want to completely stop the server process now, press Ctrl+C before the time is up!"
    	echo "Rebooting in:"
    	for i in 5 4 3 2 1
    	do
    		echo "$i..."
    		sleep 1
    	done
    	echo "Rebooting now!"
    done
    který má zapnout minecraft server a když server spadne tak ho zase zapnout, ale problém je v tom že nefunguje úplně:
    root@vs5841:/mc# ./minecraft.sh
    -bash: ./minecraft.sh: /bin/bash^M: bad interpreter: No such file or directory

    tak jsem odstranil první část scriptu tedy:
    Kód:
    #!/bin/bash
    while true
    do
    což pomohlo, server se zapnul, ale když jsem ho vypnul napsalo mi to tohle:
    If you want to completely stop the server process now, press Ctrl+C before the time is up!
    Rebooting in:
    '/mc.sh: line 6: syntax error near unexpected token `do
    '/mc.sh: line 6: ` do

    tak jsem smazal řádek do
    pak to ale zase psalo chybu na řádku echo "$i..."

    prosím poraďte mi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    ako si vyrabal ten script? nerobil si ho nahodou v editore pod windowsom a potom si ho nakopiroval na server?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    141

    zkopíroval jsem ho z http://forums.bukkit.org/threads/adm...ds-1000.24652/
    a vložil do wordpadu pak jsem to uložil a hodil na server
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    mal si ho skopírovať priamo do súboru na server

    notepad aj wordpad pridávajú na konce riadkov znaky, s ktorými si linux neporadí

    skús súbor v prílohe, prípadné úpravy ale rob priamo na linux serveri
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    141

    díky moc
    ještě se zeptám jak se jmenuje v linuxu textový editor a jak se spouští
    a ještě jednou díky
    ----------
    a ještě jeden problém se vyskytl v příkazu je nastavena ram na 1280 MB ale monitoring serveru ukazuje skoro 2 GB jakto???
    Naposledy upraveno uživatelem typek.cz: 18-08-2011 v 17:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    defaultne máš Vi editor, alebo Nano

    pokiaľ máš nainštalovaný Midnight Commander, tak môžeš editovať aj v ňom cez F4 (F3 je prehliadanie) ... ak ho nemáš, tak si ho nainštaluj, je to dobrý správca súborov, s mnohými možnosťami
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 18-08-2011 v 17:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    141

    a ještě jeden problém se vyskytl v příkazu je nastavena ram na 1280 MB ale monitoring serveru ukazuje skoro 2 GB jakto???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    server potrebuje viac systémových prostriedkov ako len pre Minecraft
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele typek.cz
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    141

    tak ten minecraft složil celý server úplně spadl ani ssh nejde podpora to snad vyřeší
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Automaticky script na smazani slozky
    Od matata v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2013, 10:13
  2. Upozornění: Script nereaguje
    Od digdaf v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-11-2011, 20:10
  3. 3,5" HDD SATA: Spojit sektory nebo jak se to jmenuje
    Od Atti022 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-10-2010, 20:07
  4. editace startup XP
    Od Robotbogot v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-10-2008, 16:15