Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Analyza Minidump

  1. #1
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Muze mi nekdo viceznalej Minidumpu udelat analyzu???? Nejsem z toho moc moudrej...

    Pri praci ve FF 3.6 a pri otevreni FB okna se najednou rozostril obraz a skocil BS.....

    Dle me minidump odkazuje na problemy s pameti, ale RAMky sou OK ( testovany ), pro jistotu je testnu znova. Spustil sem Memtest86 v3.4 a pak tu mam jeste starou 2.11
    Radsi bych pouzil GM, ale to si neveme 4GB ale jen 3300MB, takze to je blby

    Uvidim, co udela ten Memtest, mimochodem zkusil sem testnou Kombustorem GK a po 5 minutach pad..... Zadny BS, ale proste se obrazek najednou seknul a vypadlo to do Winu, a kurzor mysi byl pryc..... Grafarna je natocena cirka o 8%.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 27-08-2011 v 00:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No, tak sem to prez noc projel nejakou novou verzi Memtestu86 v3.4 a vypadalo to OK, ale za 7 hodin to hodilo Error.....
    Ted akorat co s tim?
    Zrovna mam spustenej Memtest86 2.11 a ten zatim 4 hod bez chyby.... Doufam, ze tu chybu taky hodi, protoze jestli ne, tak fakt nevim....

    Chtel bych zkusit to GoldMemory, ale proste na tyhle desce to nikdy neindikuje celych 4GB RAM ale vzdycky jen 3300MB a nevim proc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No, tak ja si pockam na Rektora,Kevina,Editora...

    No, ta verze 3.4 je nejaka divna ( protoze je to podverze 3.5 ( nejaka experimentalni -ani nevim kde sem ji sebral ) ale u ni to hodilo chybu.

    Ted jsem to projel V2.11, jelo to 8hod bez chyby a 18PASS....

    Jen z ciste dobreho pocitu sem si stahnul nejnovejsi Memtest+plus V4.2 ( posledni ), tak to necham prez noc projet......
    Nekdo nejaky napad ci teorii?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    On Sat 27.8.2011 17:13:59 your computer crashed
    This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe
    Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002CB15F7, 0xFFFFF8800A423EC0, 0x0)
    Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
    file path: D:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
    product: Operační systém Microsoft® Windows®
    company: Microsoft Corporation
    description: NT Kernel & System
    The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.


    V Minidump je tohle. Chyba jádra systému. Z toho se moc nepozná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Mno, diky aneb Keve, stejne nevim vo co go....

    PS: Ted jsem to nechal projet Memtest+86 V4.20 a 8hod a 15 PASS OK.... Pro jistotu jsem to jeste parkrat zapnul a vypnul a pustil znova prez noc.. Tak uvidime rano....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Jsou tam napsany 3 zakladni reseni problemu:


    1. Instalace vsech aktualizaci pomoci sluzby Windows Update
    2. Kontrola systemu pomoxi antiviroveho programu
    3. Kontrola pevneho disku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vypadá to na problém s pamětí.

    Výtah z dumpu:
    Kód:
    GetPointerFromAddress: unable to read from fffff80003827000
    THREAD fffffa8008cc8060  Cid fffff88009d1fa62.fffffa8008cc8418  Teb: 0000000000100008 Win32Thread: fffffa8008cc80a8 INITIALIZED
    Not impersonating
    GetUlongFromAddress: unable to read from fffff800037a6c00
    Owning Process            fffffa8008cc8278       Image:         <Unknown>
    Attached Process          10d000000       Image:         <Unknown>
    fffff78000000000: Unable to get shared data
    Wait Start TickCount      -1408        
    Context Switch Count      0                 LargeStack
    ReadMemory error: Cannot get nt!KeMaximumIncrement value.
    UserTime                  00:00:00.000
    KernelTime                00:00:00.000
    Win32 Start Address 0x0000000000000007
    Stack Init fffffa6006f25db0 Current fffffa6006f250b0
    Base fffff80003698420 Limit fffffa6006f20000 Call f
    Priority 0 BasePriority 0 PriorityDecrement 0 IoPriority 0 PagePriority 0
    Kernel stack not resident.
    Paměť se pomocí sharewarového GoldMemory otestovat dá, ale musí se postupovat po jednotlivých modulech (max. 2GB). Začal bych druhým, tj. vytáhni paměť ze slotu DIMM_A1 a spusť testování. Pokud se chyba neprojeví, osaď ji zpět a vyjmi DIMM_B1. Poté znovu zaveď a spusť testovací rutinu.

    Chybu může způsobovat i GK (respektive její ovladač). Ale tím bych se začal zaobírat až podle výsledků GM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    JJ, ja to Keve cetl, ale tohle uz jsem delal pred zalozenim topicu. Myslel jsem,ze to odkazuje na nejaky specialni reseni.

    Ja osobne to vidim taky jako problem v pameti....
    Memtest 3.4 7 hod 6PASS 1 ERROR
    Memtest 2.11 8 hod 15PASS
    Memtest 4.20 12hod 15PASS 7test 1 ERROR

    Takze to vidim na chybu bud pameti, nebo to davam za vinu OC.

    Po jednotlivych modulech to udelat muzu, ale treba kdyz mi pred 2 rokama odesla deska, pameti hazeli chyby pouze v DUALChannelu ( byl vadnej radic a byly mi vraceny prachy )

    Neda se pomoci GM Pro verze otestovat celych 4 GB? Mam tu Pro verzi, ale v ty to indikuje taky jen 3300
    Zkousel jsem v BIOSu remap pameti, ale to se jen zmeni pri POSTu z 4GB na 3300MB ale na GM to vliv nema. Kdyz tam dam v GM AUTO, tak si myslim,ze system sahne do pameti GK, poskodi ji a proto to hodi tu grafickou chybu.

    Edit: R34ktor: Proc myslis zkusit zacit nejdrive druhym modulem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Neda se pomoci GM Pro verze otestovat celych 4 GB? Mam tu Pro verzi, ale v ty to indikuje taky jen 3300
    Verze PRO by to umět měla.

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Proc myslis zkusit zacit nejdrive druhym modulem?
    Vycházím z toho, že těch počátečních 3300 MB už jsi v minulosti testoval. Potenciální chyba je tedy ve zbývající paměti - čili ve druhém modulu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ja sem taky myslel, ze by to mela umet... Ale neumi. Je to stara verze 6.92myslim. S nastavenim a ruznejma funkcema si jde hrat, ale celkova pamet je porad 3300MB....
    Mozna je nutne mit nejakou novejsi.....
    Nicmene mi stejne nejde na rozum, proc je to zrovna 3300MB

    PS: Memtest obema moduly v4.2 hodil 1 chybu za 8 hod To aby si clovek vzal na testovani 14 dni volno
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 28-08-2011 v 17:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Tak vse zda se vyreseno.....
    1.
    Memtest86+4.2 mi dvakrat po 7hod vyhodil chybu. Kdyz jsem si s tim predtim hral, nechal sem test jet jen 4-5hod. Tak proto se to asi neprojevilo.
    Zvednul sem napeti na NB +0.1V a Vpameti na 2.2V a hle opakovany test 25hod bez chyby. Tez OCCT projelo, takze tak......
    2.
    Kdyz sem testoval GK Kombustorem, predtim jak to spadlo, tak to mohlo bejt zapricineny bud vadnou pameti, nebo jak jsem zjistil, mel jsem GK natocenou, ale z nejakeho zahadneho duvodu se Vcore nastavilo na default, i kdyz mam profil s hodnotama ulozenej a zustaly akorat vyzsi frekvence. Tak se nedivim, ze to spadlo

    Takze vse vyreseno - zda se. Jeste sem sosnul nejnovejsi GK drivery a ted jdu testnout GK.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Analýza Hardisku
    Od Geene v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-07-2014, 11:52
  2. BSOD analýza minidumpu
    Od koum3s v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-05-2013, 19:07
  3. minidump
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 27-04-2012, 21:59
  4. BSOD pri pripojeni zarizeni + Minidump
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 19:53
  5. BSOD Minidump
    Od Jezevec v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2012, 22:52