Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: propojení pc s LCD TV

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    Dobrý den,
    mám problém,s kterým si nevím rady a tímto bych Vás chtěl požádat o pomoc.
    Koupil jsem nový televizor LCD LG 42PK530,který je uzpůsoben k propojení s pc.
    Pc je cca 2 roky nové s grafikou GeForce 9800GT a procesor Intel 64.
    Problém je v tom,že když propojím pc s tv pomocí HDMI kabelu nebo DVI kabelu,nastane to,že pc přibližně 3 minuty jede bez problémů a pak se vypne a zůstanou zaplé jen větráky.
    PC odpojím od LCD a zapojím zpátky k monitoru.Ale to je asi tak vše co mohu dělat,neboť pc po zapnutí maximálně nastartuje windows a pak zase spadne a běží jen větráky.Když ho vzápětí opět pustím,tak už ani nenaběhne.Když počkám cca 20 minut a zapnu ho,tak opět naběhnou jen windows a po minutě pc opět spadne.Musím počítač nechat vypnutý přes noc a druhý den jde počítač (napojený jen na monitor) naprosto bez problémů.
    Nevěděl by prosím někdo co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Co je v tom pc za zdroj? (značka, typ, wattáž)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Co je v tom pc za zdroj? (značka, typ, wattáž)
    zdroj - Corsair VX 450W
    odkaz : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48157
    Naposledy upraveno uživatelem PavelzChebu: 02-09-2011 v 15:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ještě před "větší akcí" bych zkusil vlézt do BIOSu do Hardware monitoru na cca půl hoďky a mrknul bych na teplotu (jestli se pc nevypíná kvůli teplotě cpu/mb).

    Potom bych zkusil nabootovat do MiniXP (přibalené v Hiren's Boot CD http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/) a spustil bych GPU-Z (jestli se nepřehřívá grafika)

    Výrobcem zdroje je tuším Seasonic (Corsair si zdroje nevyrábí). Začal bych hledat fakturu jestli je zdroj ještě v záruce tak reklamovat, pokud není tak rozebrat a překontrolovat stav kondíků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ještě před "větší akcí" bych zkusil vlézt do BIOSu do Hardware monitoru na cca půl hoďky a mrknul bych na teplotu (jestli se pc nevypíná kvůli teplotě cpu/mb).

    Potom bych zkusil nabootovat do MiniXP (přibalené v Hiren's Boot CD http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/) a spustil bych GPU-Z (jestli se nepřehřívá grafika)

    Výrobcem zdroje je tuším Seasonic (Corsair si zdroje nevyrábí). Začal bych hledat fakturu jestli je zdroj ještě v záruce tak reklamovat, pokud není tak rozebrat a překontrolovat stav kondíků.
    Jestli tě mohu požádat o info,jaká by ta teplota tedy měla být ? Jinak mám OS sedmičky ultimate
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Záleží co je v tom konkrétně za procesor. Core2Duo by se mělo pohybovat do 40° v BIOSu. Takže v biosu to tedy za tu minutu nespadne?

    BTW co je to za desku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    zákl.deska - MSI P45 NEO-F http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...50040DC4B.html

    procesor - INTEL Core 2 Duo E7400 , 2.80 GHz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60365
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    5

    V Biosu to asi nepadá,když jede větrák.Nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To má být otázka? Popravdě tu desku nemůžu na webu najít, takže nemohu stáhnout manuál - našel jsem pouze P45 Neo http://cz.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Manual

    V BIOSu je položka H/W Monitor, tam jsou teploty a rychlosti systému


    S tím větrákem to myslíš jak? Vetrák na CPU nebo grafice? Zkoušels ten Hiren's boot CD + GPU-Z a mrknout na záložku Sensors? Pokud možno naházej sem screenshoty, budem hned chytřejší
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Propojení 2 AP
    Od kowaltsky v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-12-2011, 22:50
  2. Propojení NTB x LCD TV
    Od draxxx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 09:56
  3. Propojení 2 PC
    Od Honza.4.ever v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 09:47
  4. propojeni pc a ntb
    Od Prochy_ v sekci Sítě
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 09-08-2008, 16:59
  5. Propojeni PC s TV
    Od Amater v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-07-2006, 23:37