Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Gigabyte GA-7VT600 1394

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    Chci se zeptat jestli tato deska podporuje 64bitové procesory Athlon nebo Sempron...je to fakt duležitý a celkem to spěšchá....můžete mi prosím poradit a popř poslat radu na mail:Marys.parak@seznam.cz?děkuji předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    jelikož se jedná o desku se socketem A a s čipsetem Via KT600, tak samozřejmě ne. Do této desky seženete pouze 32bitové Durony/Athlony XP/ a Semprony. -nové se dnes již samozřejmě koupit nedají, je potřeba zkouknout bazary, pokud sháníte do této desky procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele bobescl
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    22

    Dobrý den,
    mám desku Gigabyte GA-7VT600 1394. Koupil jsem si HDD SATAII 500GB ale BIOS mi disk nerozpozná a to ani po upgrade BIOSU na nejvyšší verzi. Jak velký disk tato deska zvládne, na stránkách výrobce jsem nic nenašel. Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    prepni ho jumperem na SATA I rezim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Dobrý den mám také tuto desku v jednom PC a chtěl bych vylepšit operační paměť a nevim jestli tam můžu nacpat DDR2 4096Mb jestli to zmákne nevíte někdo kde zjistit ňáký parametry?? Díky odpovězte prosím na Raptor.v@seznam.cz toto fórum moc často nenavštěvuji díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    takže nemůžu nic už nemusíte odpovídat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám taky tu desku a chci tam dat lepši procesor. A nevim jaky tam muže být. Mužete mi někdo poradit? Dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Poradit muzeme ale kdyz nevime jaky procesor tam mas, nemuzeme ti poradit lepsi zejo.

    Napis sem jakou mas celou sestavu (hlavne stavajici procesor, pameti, grafickou kartu, zdroj)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    CPU typ - AMD Athlon XP, 1585 MHz (4.75 x 334)
    Pracovní paměť- 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    Grafická karta -Radeon X1650 Series Secondary (512 MB)
    Zvuková karta- VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

    Nevim jestli by mi stacil silnejsi procesor nebo mam koupit desku s procesorem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Procesor je asi Sempron 2300+ na 9,5*166. Kupovat do desky lepsi procesor muzes ale na vykonu to skoro vubec nepoznas. Muzes zkusit ho pretaktovat (fsb z 166 na 200, frekvence CPU na 1900Mhz ale mam obavu ze tomu nerozumis a chtelo by to nejdriv trosku nastudovat), to na vykonu poznas vic ale zazraky necekej.

    Pokud chces pocitac na hry, bude lepsi koupit komplet novej protoze i ta grafika uz je slaba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, nejlepší možností ,jak vylepšit tvůj počítač je vyměnit procesor za mobilní typ procesoru.
    Ja jsem použil na svém epoxu 8kra 2i mobilní procesor XP-M 2400+ AXMH2400FQQ4C,který se mně podařilo přetočit na stabilní frekvenci 2350 mghz 12,5*190 při cpu1,75v,chlazeno artikem , RAM kinston Hyper x cl 2, 2*512mb a grafiku jsem použil gaiward gs ddr3 620/1700.Ale jak bylo řečeno,hodně už to poznat nebude.Toto jsem dělal asi před rokem a jenom ze zvědavosti,protože tuning počítače miluji.Ještě na to potřebuješ dobrý zdroj forton 400watt a veliký průvan ve skříniv a dobrén chlazení napajecích mosfetů.

    Daleko lepší variantou ,asi 3* vyšší výpočetní výkon je za malý peníz Už 6* osvědčený tento:
    CPU C2C 2180 nasobič 10 nebo/C2C 7200 nas 9,5 cena 1400/2600 s DPH
    zakladovka ABIT ip 35E PERFEKTNÍ DESKA,VYNIKAJÍCÍ BIOS OD Verse -14, 2130KČ s DPH
    RAM KINSTOM VALUE 6400 2*1GB jedou až na 1000 mghz i víc 750 kč
    grafika Gaiward gs 8800 512mgb,výběrový kus 750/1950mghz 4200kč
    Chladič cpu Frezer pro 7 420kč
    bedna atx 631 +forton 400Watt musí mít 2 *12 volt větve a max vykon 346watt
    Tato sestava ukočíruje jakoukoli hru a je perfektně přetaktovatelná. S procesorem c2c2180 jsem se dostal vždy na 3,4 ghz a cpu bylo 1,42volt a s jedným zvlašt vydařeným na 3,65ghz.U c2c7200 kolem 4 ghz, ale to už topí.Na gt 8800 stačí 3,3ghza dál už to moc nepřibívá ještě link na mobilní athlon xp od EAGLE jakožto vynikajícího autora: http://www.svethardware.cz/recenze-m...00-mhz/10155-3
    Je to na tobě ,jak se rozhodneš ,ale kdo ví o čem je řeč-pro toho je volba jasná.

    Tato deska P35 DS3 nemá chlazené napětove regulatory,tudíž horší stabilita cpu při přetaktu a daleko víc ji topí SB a NB. procesor C2C 2160 menší násobič/9/musí se honit víc sběrnice FSB ale dá se to.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 04-06-2008 v 21:31 Důvod: sloučeno, příště použij tlačítko "EDIT" thx.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Děkuji za všechny rady. Kupovat novy procesor je zbytečne. Rozdodl jsem se pro novy PC. Ještě jednou moc dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pomoc s přetaktováním AMD Athlon XP 2500+ na GA-7VT600 1394
    Od AO0 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 23-09-2011, 16:56
  2. Gigabyte GA-7VT600-1394
    Od Benbow v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-02-2011, 19:34
  3. Ovladače: Ga-7vt600 1394
    Od Belbas v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 16:41
  4. gigabyte 7vt600 + athlon xp 2400(thoroubred)+
    Od deepnote v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 15:45
  5. Základní desky: GigaByte GA-7VT600
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 20:45