Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Battlefield 3 z Origin nejde stáhnout

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Zdravím dnes my dosel bf3 nu natěšen dam do mechaniky spustím instaluj v originu dojde na stažení dlc potvrdím instalaci smluvní podmínky a skočí na mě tabulka - Psal sem na EA podporu odepsaly toto-- Win 7:
    vypněte řízení uživatelských účtů - Pomocí nabídky Start spusťte Ovládací panely, otevřete Uživatelské účty a klepněte na Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů. Zde posuňte posuvník úplně dolů a změnu potvrďte. to sem zrobyl anic ani EA se neozíva pls help uz vazne netušim Za Vyřešení nabízím seedbody na cztorrent
    Naposledy upraveno uživatelem paint: 27-10-2011 v 17:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103





    PAr screenu ze nejde o stazeni heck verze hry ale o origin instalace a stazeni dlc!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    2

    Ahoj mam ten stejny problem, uz jsi na to prisel ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od vermi10 Zobrazit příspěvek
    Ahoj mam ten stejny problem, uz jsi na to prisel ?
    Ahoj j to už sme 3. Ne stale ne mam vlakna na všem moznem video na youtube a nic nikdo veví co stím je to hruza tak sem se tešil a tet tohle pokut na to přídeš dej vedet ja taktež
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    2

    Ja mam wiin 7 64 bit.. ty vole taky nevim cim to muze byt, mozna by to nebylo spatne napsat na ofic. stranky a napsat tam ten problem, co ty na to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Pls nekdo rešení
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od vermi10 Zobrazit příspěvek
    Ja mam wiin 7 64 bit.. ty vole taky nevim cim to muze byt, mozna by to nebylo spatne napsat na ofic. stranky a napsat tam ten problem, co ty na to ?
    OS taky win 7 64bit Na podporu sem psal už 3 emaily ale nic hlavně že prodaly dal je to nezajímá Trolly.. Za zkoušku ovšem nic nedáš čím více se nás ozve tím lepe pak snad začnou brát vázne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pravděpodobně nemá instalátor právo zápisu do složky C:\ProgramData\Origin\DownloadCache\.

    Zkus vytvořit složku pro cache v dokumentech (např. C:\Users\*user*\Documents\Origin\DownloadCache\), a program tam přesměrovat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    103

    Problem Vyřešen problém byl v registrech z bety všem diky za snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Dobrý den, prosím o radu. Po cca 5 min hraní Battlefield 3 mi hra zatuhne a zůstane viset na posledním obrázku ze hry a zvuk se opakuje...
    Přeinstaloval jsem nejnovější NVIDIA ovladače (Forceware 285.62 Win 7_Vista 32-bit WHQL), hru hodil na "střední" video detaily, ale nic nepomohlo.

    Má sestava:
    Windows 7 Ultimate 32bit
    Graf. karta GIGABYTE N470SO-13I Super Overclock
    Procesor Intel Core2 Duo E8400
    Základní deska GIGABYTE GA-EX38-DS4
    Operační paměť KINGSTON HyperX 4GB KIT DDR2 1066MHz CL5 BOX T1

    Děkuji za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    Ahoj,
    u BF3 je zatím docela dost bugů, naštěstí jde většina z nich odstranit. Problém který máš ty jsem měl i já a dalších x (tisíc) hráčů. Zejména ti s grafikami Nvidia. řešení jsem našel na EA foru, bohužel už nedokáži znova najít to vlákno (řeší to tam opravdu dost hráčů na x vláknech). V mém případě to bylo nějakou optimalizační/virtuální pamětí ve win. Přes příkazový řádek jsem změnil jednu hodnotu (fakt si nevzpomenu na ten příkaz) a po restartu win mi už BF3 šlape jak po másle. Předtím cca 5 min a výtuh. Většinou jsem jen zaslechl cca 2vteřinový zvukový zkrat a pak pád do win (aplikaci jsem musel zavřít přes správce úloh). Byť jsem tomuto řešení nevěřil, mne pomohlo stejně jako mnoha dalším. Jednoduše pořádně hledej na vláknech a snad to najdeš. Ideálně do googlu tagy BF3 nvidia crash apod... Bohužel teĎ nemám času a doma budu až ve čtvrtek,že bych se to pokusil najít v historii. Hodně zdaru a fragů
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Hoj, padá mi to taky, poslední věc co prý hodně lidem pomohla, bylo přepnutí z auto detailů na medium a pak to nepadalo. Ale stihnu to vyzkoušet až zítra. Jinak takhle zabugovanou hru jsem dlooouho neviděl, možná bych to chápal, kdyby vydávali první díl , ale takhle
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    Čau,
    mě právě změna nastavení vůbec nepomohla. Resp většinou jsem ani nestihl změnu uložit . Nutno ale říci,že většina těchto problému nesouvisí přímo s hrou,ale s windows jako takovými (stejně ale divné). Tak či tak je tam ale bugů stále dost, byť už vyšlo několik malých patchů,které mnoho chyb odladili a stejně tak se (naštěstí k lepšímu) mění samotný battlelog.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od noegoncz Zobrazit příspěvek
    ... V mém případě to bylo nějakou optimalizační/virtuální pamětí ve win. Přes příkazový řádek jsem změnil jednu hodnotu (fakt si nevzpomenu na ten příkaz) a po restartu win mi už BF3 šlape jak po másle. Předtím cca 5 min a výtuh. Většinou jsem jen zaslechl cca 2vteřinový zvukový zkrat a pak pád do win (aplikaci jsem musel zavřít přes správce úloh). Byť jsem tomuto řešení nevěřil, mne pomohlo stejně jako mnoha dalším...
    Ahoj, asi myslíš tento návod:

    http://battlelog.battlefield.com/bf3...4624714033242/

    Díky za nakopnutí, musím říci, že i když se mi hra už tak často a pravidelne neseká, tak i po této změně občas vytuhne. Ale v kombinaci se stažení video detailů na "střední" level je to zatím nejúčinnější řešení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    Čau,
    ano to je přesně on !. Vyzkoušeno u mne na win7 32bit premium a u mne změna o 100%. Nevěřil jsem (byl jsem už fakt v koncích),ale pomohlo. Tak ať se dobře fraguje.
    PS: v BF mám stejný nick jako zde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. F.E.A.R. 2 - Project Origin
    Od Salamander v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-03-2009, 11:02
  2. battlefield 2- nejde nainstalovat
    Od mistel v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 22:44