Excel 2007 Enterprise
mám takový problém ohledně spuštění excelu v office 2007 verze enterprise...jde o to,že pokaždé když ho zapnu tak naskočí průběh konfigurace...trvá to asi 40 vteřin než to proběhne což přiznejme si není moc ale otravuje mě to...pak až to proběhne mužu v klidu pracovat...nevíte někdo jak se tohohle zbavit?u jiných prvků office 2007 se to neobjevuje...tak proč jen v excelu?
Tohle taky nepomohlo...vypadalo to nadějně ale nic..smázl jsem to..zapnul excel..proběhlo dokončování instalace začínal se pouštět excel a ta konfigurace naskočila zase a ten klíč to do registru zapsalo znovu...tak už nevím co je špatně...
Podívej se do Prohlížeče událostí, zda tam nejsou v souvislosti s tímto problémem nějaké chybové hlášky.
Nepomohlo.Ovšem problém vyřešen tou nejstupidnější pomocí.Jednoduše jsem odebral přes instalaci přidat či odebrat jen excel ...vymazal jsem přes ccleaner registr...resetl pc...pak pustil instalaci office přidat či odebrat znovu a tam jsem dal nainstalovat jen excel a variantu nainstalovat při prvním spuštění...tra dá...už se pouští bez problémů :)