řadič sběrnice SM - ovladač?
Dobry den mam problem s nalezenim ovladacem na řadič sběrnice sm na zakladní desku MSI K9N NEO nikde na internetu jsem to proste nenašel tak doufám že má někdo zkušenost z podobným vyhledanim a poradi.
Zdravím, mě se povedlo nalézt toto. Nehledáš náhodou tohle? Samozřejmě pak záleží na přesném typu tvé desky a používaném OS.
JJ je to ta deska jak psal Sommer tak ze mam stahnou ten driver jak mi to tam nabízí na tý stránce? no chipset nevim proste v tento počítač ve správci mi svítí otazník u řadiče sběrnice sm
Vlož sem ID zařízení. Nahoře, na té stránce vyber svůj OS a pak driver stáhni a nainstaluj, nic víc :)
jsem asi natvrdlej pri vyběru os se mi ukaze asi dvacet ovladacu nevim ktery nebo všechny? a id hartweru nelze skopírovat takže nevím jak ho mám vložit a kam?
jeto windous xp 32 file:///C:/Documents%20and%20Settings/xx/Dokumenty/Obr%C3%A1zky/Bez%20n%C3%A1zvu.JPG
doufam ze to pujde
doufam ze to pujde
Podle HWID se jedná o SM Bus Controller Intelu. Nějak se mi nezdá, že by se vyskytoval na desce s čipovou sadou nVidia. :notsure
Raději otevři case a podívej se, jakou desku opravdu fyzicky máš.
Raději otevři case a podívej se, jakou desku opravdu fyzicky máš.
To nevadí, nezáleží na výrobci - Intel nastaví standard, který musí výrobce splnit (viz. třeba Intel Azalia audio standard, který funguje i na deskách od VIA)
Nejspíš mu jen chybí ovladač chipsetu... XP nejsou tak sofistikovaný kus softwaru, aby vůbec věděli, že je to fakt SM
Nejspíš mu jen chybí ovladač chipsetu... XP nejsou tak sofistikovaný kus softwaru, aby vůbec věděli, že je to fakt SM
hmm je tam napsany msi p965 neo-f v2 to bude asi ta chyba ale instal cd jsem dostal k tomu na k9n neo tak co ted?
Takže Intel :D
Každopádně stáhnout a nainstalovat ovladače k chipsetu (buď zde na SHW v sekci download - vpravo nahoře - nebo http://www.intel.com)
Každopádně stáhnout a nainstalovat ovladače k chipsetu (buď zde na SHW v sekci download - vpravo nahoře - nebo http://www.intel.com)
Instaluj tento driver.
[quote=ted lee;482739]hmm je tam napsany msi p965 neo-f v2[/quote]
No vida. Ovladač stáhneš zde (na stránkách MSI je stará verze).
No vida. Ovladač stáhneš zde (na stránkách MSI je stará verze).
dany problem byl vyřešen ale abych to zřejmě neměl tak jednoduché vyskytl se jiný a to že se mi seka jakýkoliv zvuk čim by to mohlo být?
Stáhni a instaluj všechny ovladače, krom Intel INF Drivers for 945/955/965/975/Q3x/P3x/G3x/X3x Chipsets a Intel Rapid Storage ovladače.
Jak poznáš ovladač zvuku ? Co třeba podle slova Audio :rolleyes: :idea
Jak poznáš ovladač zvuku ? Co třeba podle slova Audio :rolleyes: :idea
Stačí zadat do G typ desky a druhý odkaz vede na stránky výrobce :rolleyes:
stahuji tedy vše ale po instalaci Realtek High Definition Audio Driver a restartu se začal strašně sekat Pc spravce úloh systému ukazuje toto.........myslel jsem žě to mám běžet stejnoměrně?
[quote=kevin00;482817]Stáhni i zbylé ovladače. Po instalaci Ethernetovladače Ti zmizí otazník u síťové karty ... třeba.[/quote]
vše jsem stahl a naistaloval beze změny ani ten otaznik
vše jsem stahl a naistaloval beze změny ani ten otaznik
To je divné ... udal jsi skutečně správný typ základní desky (je to na ní napsáno ?). Vlož ID zařízení všech zařízení, které jsou s otazníkem.
Zkus tento ovladač.
Ve správci zařízení klikni pravým myšítkem na neznámé zařízení a někde v menu bude instalovat ovladač ručně. Jsem na linuxu, tak Tě nemohu přesně navést.
jj super to šlo:)) co ted s tim ze se to tak seka? cely problem vznikl tim že mi odesel Hd sehnal jsem zatim starší st380021a a instaloval windous ale v jiném keys bohužel nemam možnost opravit win. v tonto pc
Zdravím a zároveň mám prosbu, správce mi hlásá žlutým otazníkem, že nemám ovladač řadiče sběrnice SM na mou desku :
HP Compaq dc5750 Base Model Microtower PC
Serial Number: CZC7444CT2
Product Number: ew315av
a přesto, že jsem se snažil ovladač stáhnout pomocí stránek HP a dalších, pořád nevím, co konkrétně mám stahovat a k čemu tato sběrnice vůbec slouží, když mi systém normál běží (Win XP Home SP3) Někde jsem se dočetl, že to může dělat Áčková mechanika, kterou nemám a kterou jsem v BIOSU vyřadil, ale stále mám tu hlášku ve správci. Můžete mi poradit co s tím ????
HP Compaq dc5750 Base Model Microtower PC
Serial Number: CZC7444CT2
Product Number: ew315av
a přesto, že jsem se snažil ovladač stáhnout pomocí stránek HP a dalších, pořád nevím, co konkrétně mám stahovat a k čemu tato sběrnice vůbec slouží, když mi systém normál běží (Win XP Home SP3) Někde jsem se dočetl, že to může dělat Áčková mechanika, kterou nemám a kterou jsem v BIOSU vyřadil, ale stále mám tu hlášku ve správci. Můžete mi poradit co s tím ????
Tak už je to dobrý, po různých peripetiích jsem zjistil, že to dělal ovladač integrov. grafiky, takže jsem udělal reinstall a vše je OK. Stejně jsem teď objednal novou grafiku od Gigabytu do PCI E16, takže po instalaci zruším původní integrovan. grafiku. Protože jsem v tomto směru, spíš v jiném BIOSU než který jsem měl předtí (Phoenix) laik, prosím o sdělení jak vypnout integrov. grafiku v BIOSU, poté, co tam vložím novou.
Prosím o radu kde stáhnout ovladač pro řadič směrnice sm na notebook Asus X54C s Win7 Home Premium 64 bit.Děkuju za pomoc.
Ahoj,
prosím o pomoc kde je problém.
Správce zařízení mi hlásí problém s ovladačem řadič sběrnice SM u základní desky MSI Sc 1155 B75A-G41.
ID zařízení:
SM Bus Controller
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&SUBSYS_77581462&REV_04
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&SUBSYS_77581462
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&CC_0C05
Našel jsem toto, ale nevím který se toho týká
http://cz.msi.com/product/mb/B75A-G41.html#/?div=Driver&os=Win7%2064
Děkuji za rady
prosím o pomoc kde je problém.
Správce zařízení mi hlásí problém s ovladačem řadič sběrnice SM u základní desky MSI Sc 1155 B75A-G41.
ID zařízení:
SM Bus Controller
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&SUBSYS_77581462&REV_04
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&SUBSYS_77581462
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&CC_0C0500
PCI\VEN_8086&DEV_1E22&CC_0C05
Našel jsem toto, ale nevím který se toho týká
http://cz.msi.com/product/mb/B75A-G41.html#/?div=Driver&os=Win7%2064
Děkuji za rady