Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: C nacitani pres fgetwc

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Hele, nemuzu prijit na to co delam spatne ...
    chary to nacita, ale pri vypisu se nic neobjevi vidim to tak, ze blbe pracuju s tema stringama, ale konkretni problem nikde nevidim

    Kód:
    FILE *file;
    	file = fopen(soubor, "r");
    	if (file == NULL)
    		return FAIL;
    	
    	wchar_t *polozka = malloc(sizeof(wchar_t));
    	if (polozka == NULL)
    		return FAIL;
    	wchar_t *tmp;
    	wint_t znak;
    	int chread = 0;
    	
    	while ((znak = fgetwc(file)) != WEOF)
    		{
    		chread++;
    		if(znak == L'\n')
    			{
    			polozka[chread] = L'\0';
    			wprintf(L"%ls\n", polozka); // tady patri "insertlast(list, polozka, chread);" ale zatim primy vypis
    			free(polozka);
    			chread = 0;
    			polozka = malloc(sizeof(wchar_t));
    			if (polozka == NULL)
    				return FAIL;
    			}
    		else{
    			tmp = malloc((chread+1) * sizeof(wchar_t));
    			if (tmp == NULL)
    				return FAIL;
    			wcscpy(tmp, polozka);
    			free(polozka);
    			polozka = tmp;
    			polozka[chread] = znak;
    			}
    		}
    	if (fclose(file) != 0) return FAIL;
    	return EXIT_SUCCESS;
    Ze souboru to ma po radcich nacitat jmena /stringy s predem neurcenou velikosti
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 14-12-2011 v 12:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    68

    Mi to zafungovalo i s výpisem, pokud jsem provedl opravy označené znaky *********:


    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Hele, nemuzu prijit na to co delam spatne ...

    int chread = 0; *********************************opravit: int chread = -1;

    while ((znak = fgetwc(file)) != WEOF)
    {
    wprintf(L"%ls\n", polozka); // tady patri "insertlast(list, polozka, chread);" ale zatim primy vypis
    free(polozka);

    chread = 0; *********************opravit: chread = -1;

    }
    else{
    return FAIL;

    wcscpy(tmp, polozka); ******** opravit: wcsncpy(tmp, položka, chread);


    free(polozka);

    }
    }
    if (fclose(file) != 0) return FAIL;
    return EXIT_SUCCESS;
    [/code]

    Snad ti to pomůže (samotný kód jsem ještě úplně nepochopil).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od gabera Zobrazit příspěvek
    Mi to zafungovalo i s výpisem, pokud jsem provedl opravy označené znaky *********:





    Snad ti to pomůže (samotný kód jsem ještě úplně nepochopil).
    Jo, diky moc, ja vedel ze je nejakej problem s tema indexama

    Jestli chces neco vysvetlit, klidne napis, teorii zvladam, praxe je horsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tak to jeste chtelo trosku poopravt, ale uz me to bezi jak ma, kod jsem klidne hodim potom cely, ale zatim to bohuzel nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, jestli to jeste nekoho zajima, uz jsem muzu dat cely zdrojak
    Radi to abecedne textaky (delany na jmenny seznamy), podpora loc je trosku sporadicka ... ale jinak to snad i funguje Vcetne te dynamicke alokace

    http://dl.dropbox.com/u/20809963/Pro.../proj4/proj4.c
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jo, jenom upozorním, že pokud to někdo hodlá použít jako školní projekt (teď mluvím ke studentů VUT, kteří to určitě eventuálně najdou), tak plagiáty se kontrolují, a 100% by to odhalili, a já opravdu mám lepší věci na práci, než chodit k disciplinárnímu řízení zjišťovat, jestli je to můj kód, nebo ne ...

    Navíc je tam přidaná malá chybička v té tabulce řadící funkce, takže to neodpovídá české normě

    Každopádně je to k dispozici maximálně pro inspiraci, doufám, že to chápete
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. restart pri nacitani windows xp
    Od steveFM v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-03-2010, 20:30
  2. Nacitani windows
    Od hahumikkk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-02-2010, 14:29
  3. cod5 -pomale nacitani
    Od Tmac10 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-12-2008, 21:07
  4. pomale nacitani stranek
    Od )aguar v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-10-2007, 06:46
  5. Po nacitani windowsu xp vypne LCD
    Od EIZO S1931NSH-BK v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 14:35