Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 89

Téma: Nový PC-Rada ohledně sestavy

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Obě vypadají stejně. Navíc dražší model s označením N560GTX-M2D1GD5/OC není na stránkách MSI k nalezení. Vzal bych tedy tu levnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Ok. Teď už jen někde sehnat levně disk a mám snad na pár let vystaráno..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    No u té druhé má asi CZC nějakou chybu, protože uvádí, že je to oc verze, přitom má standartní takty, tudíž je stejná jako ta levnější.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Ještě dotaz k HDD. Dá se tam napojit SATA II? Nebo jen SATA III?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    SATA II a III jsou vzájemně kompatibilní, takže ano, půjde to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Dostal jsem nabídku. Za 15990,- tato sestava:

    CoolerMaster miditower CMP 350, ATX
    500W 12cm fan
    4GB DDR3-1333MHz Kingston HyperX XMP CL7 kit 2x2GB
    CPU INTEL Core i5-2400 BOX
    MB ASUS P8H61-M LE/USB3
    Grafika MSI N560GTX CROW
    HDD WD CAVIAR GREEN 1TB 7200 ot.
    Mechanika: Samsung SH-222AB, SATA, černá, Bulk

    Je to dobré? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No jestli to máš i s montaží a instalací tak ta cena ujde. Jen nevím co v tom CM je za značku zdroje, asi to bude nějaká EC což nic moc.

    Asi bych si připlatil 400 na 8 GB RAM, bůh ví, kam půjdou ceny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    NEBRAT!
    (Sice sem to psal i do SZ, ale pro jistotu a kontrolu ostatních + tu sem to trochu dopřesnil.)

    Hlavním problémem je pomalý disk, vhodný na data, ale na systém nepoužitelný! Deska s nejlevnějším chipsetem taky není nejvhodnější. U zdroje nepíšou výrobce, toho bych se taky bál.

    Sem to zkusil složit s jiným diskem, 8GB pamětí, lepší skříní a zdrojem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0119SQ0114QJ01

    2000Kč navíc mojí sestavy dělají tyto komponenty, které mám výrazně lepší: skříň (900Kč), paměti (400Kč) a zdroj (1000Kč). A mám menší disk -500Kč. Kromě toho by se hodil i chladič na CPU (700Kč) a možná dražší verze grafické karty. Místo klasického disku bych koupil SSD 60GB s tím, že v létě za 1000Kč koupíš 1,5TB disk.

    EDIT: Ten disk je podezřelý, buď je green a má 5400otáček/min a nebo tam je blue/black verze, které mají 7200ot/min jak píšou.
    Naposledy upraveno uživatelem NHKG: 06-01-2012 v 09:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Dobrý večer, mám menší slevu na známého v ATCOMP.cz . Vybral jsem si tam tedy tohle:
    CPU INTEL Core i5-2500K BOX (3.3GHz, LGA 1155,VGA)
    GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (rev. 1.3)
    CoolerMaster case miditower Elite 370,ATX,black,be
    4GB DDR3-1600 Kingston HyperX XMP kit 2x2GB
    MSI N560GTX-M2D1GD5
    DVDRW/RAM Samsung SH-222AB 22x SATA černá bulk
    Fortron HEXA 500, 500W, PFC, PCI-E,
    HDD 500GB WD5000AAKX 16MB SATAIII/600 7200rpm 2RZ

    Je to již lepší? Co ten zdroj?A deska?
    Naposledy upraveno uživatelem BiGBucekCz: 06-01-2012 v 23:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    Jo, tohle už je slušně složená sestava v rámci možností.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Je dobře vybraná ta deska a zdroj?
    Naposledy upraveno uživatelem BiGBucekCz: 06-01-2012 v 23:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    No deska by mohla být i tahle. Zdroj by měl být v pohodě, ono tam taky Seasonic nevedou v tom obchodě, takže bych volil toho Fortrona.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Tak už jsem se tedy opravdu rozhodl.. http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011FIO0111N301
    A jestli by jste mi doporučili nějaký né moc drahý chladič na procesor. Který je v nabídce u CZC. Díky
    Naposledy upraveno uživatelem BiGBucekCz: 07-01-2012 v 15:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Nemáš K verzi procesoru.
    Chladič z nabídky CZC - Gelid Tranquillo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    49

    Vím že nemám K verzi procesoru. Nebudu taktovat. A chladič od www.ATCOMP.cz ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Rada ohledně IPS
    Od Karellu v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-12-2012, 17:45
  2. GeForce: Rada ohledně 560-Ti
    Od mauficek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-01-2012, 20:24
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2011, 21:47
  4. rada ohledne reklamace
    Od wolf007 v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 13:56