Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Poradte s kompatibilitou MB vs CPU. Rychléé! (původně "surně")

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    26

    Socket 939 a Socket AM2.Mam socket AM2 a mam vyhliadnuty processor AMD Athlon 64 3500 + 2,2ghz pisu ze je socket 939 pojde tento procesor na AM2?za odpoved dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ne. Jsou to fyzicky dva rozdílné sockety. Až budeš hledat dál, tak se nejdřív podívej jakou máš přesně desku a potom na seznam podporovnaých procesorů.

    Btw proč bys do toho PC kupoval jen singlecore, když zrovna do AM2 jsou dvoujádra tak levná?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Nee.
    (Napsal jste příliš krátký příspěvek...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Citace Původně odesláno od ales533 Zobrazit příspěvek
    Socket 939 a Socket AM2.Mam socket AM2 a mam vyhliadnuty processor AMD Athlon 64 3500 + 2,2ghz pisu ze je socket 939 pojde tento procesor na AM2?za odpoved dakujem
    Nepůjde. Kup si procík rovnou na AM2
    Koukám za minutu tři
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    26

    tak mi dajte nejaku stranku na procesory kde sa este daju kupit (z internet. obchodu)pretoze sa uz asi nevyrabaju
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Nejdřív napiš jakou máš desku, grafiku, zdroj (přesné modely) a na co počítač používáš... bez toho ti těžko můžeme poradit jaký procesor zvolit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    26

    Doska M2NPV-VM,Geforce 7300 Li 128mb pc pouzivam na vsetko hry ,internet ... Zdroj nwm
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    http://www.asus.cz/Motherboards/AMD_AM2/M2NPVVM/#CPUS

    Podle toho jaký máš bios si můžeš prohlídnout v odkazu jaký procesor můžeš použít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od ales533 Zobrazit příspěvek
    tak mi dajte nejaku stranku na procesory kde sa este daju kupit (z internet. obchodu)pretoze sa uz asi nevyrabaju
    Jaký procesor máš nyní? Kolik jsi ochoten do upgradu investovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    26

    AMD Sempron 1,66 GHZ nemam moc penazi na upgrade tak do 50 €
    Pc mam v oprave ako som pisal minule ze nejde pc tak hadam to procesor nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=87735

    Tenhle se vyrábí, ale podpora s biosem 5005.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    26

    potrebujem na AM2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    509

    Citace Původně odesláno od ales533 Zobrazit příspěvek
    potrebujem na AM2
    Ano, tenhle jde i do AM2, AM2+, AM3
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Pokud nehodláš koupit i lepší grafiku, tak se sháněj v bazaru/aukru po Athlonu X2 4800 - 5600. Při troše štěstí bude kolem 500,-

    Protože vrazit 1500,- do nového procesoru je diskutabilní, když je to víc než hodnota celé současné sestavy..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    26
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 16:18
  2. LCD: Repasovany LCD 24" - 26" - poradte s vyberom
    Od CCC11 v sekci Monitory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-07-2012, 19:08
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 23:08
  4. LCD: Poradte 22" Samsung 225BW nebo 20" S-PVA
    Od Gouki v sekci Monitory
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 12:42
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-11-2006, 18:56