Chcel by som kupit neaky kvalitny zdroj...a samozrejme a s dobrym pomerom cena/vykon ...jaky by ste mi doporucili ??? ( vykon aspon 400W najmenej ) ( chcel by som totiz kupit neaku high-end grafiku aj slusny procesor neaku X2 AMD 4200 aj viacej a toto vsetko bude urcite pekne zatazovat zdroj a neaky shit by urcite dlho nevydrzal :-)))
ty lepsi rady fortrona bych pod enermax nedaval... zvlast enermax, kdyz je na ne udajne vic reklamaci.
seasonic jasně vede před všema kvalitou použitých součástek, zatím žádnej jinačí zdroj mu v tomhle nešahá po pas, mluvím o řadě S12, u nižších nevím
Taky se rozmýšlím nad koupí zdroje do nové PC sestavy. Nevím zda zvolit FORTRON 400W a nebo 500W, který je ale o 500 dražší. Mělo by to živit tak AMD X2 3800 až 4200 či cenově odpovídají CONROE (až vyjde), u grafárny to nemám úplně rozhodlý, ale buď RADEON 1900gt nebo NVIDIA 7900gt a nebo bych šel do 1800gto nebo 7600gt. Co byste mi doporučili? Stačilo by tich 400W nebo to už bude potřebovat 500W? Byl by velký rozdíl kdybych vzal procesor X2 3800 a grafárnu 1800gto nebo ten samý procesor ale ATI 1900gt?
[QUOTE=ICEBOSS]ty lepsi rady fortrona bych pod enermax nedaval... zvlast enermax, kdyz je na ne udajne vic reklamaci.[/QUOTE]
A nemýliš si náhodou Enermax a Eurocase? On je to totiž dosť rozdiel. :-D
A nemýliš si náhodou Enermax a Eurocase? On je to totiž dosť rozdiel. :-D
[QUOTE=Fikus Kukis]A nemýliš si náhodou Enermax a Eurocase? On je to totiž dosť rozdiel. :-D[/QUOTE]
Ty lepší Fortrony (Epsilon?) budou lepší než Ener, to je fakt...
Myslám že si ICE Enery a EC neplete... co ho znám :D
Ty lepší Fortrony (Epsilon?) budou lepší než Ener, to je fakt...
Myslám že si ICE Enery a EC neplete... co ho znám :D
Tak neviem odkiaľ zobral že je na Enermax veľa reklamácii, ale dosť o tom pochybujem. Pokiaľ viem, tak jedny z najporuchovejších zdrojov sú Eurocase, preto som myslel že si to pomýlil. O vtipnosť mi nešlo, len s tým tvrdením proste nesúhlasím.
EDIT: Čo sa týka zdrojov Fortron Epsilon, tak ich vôbec nepoznám, pretože som značku Fortron po skúsenostiach úplne zavrhol. Tým ale netvrdím že nedokážu vyrobiť kvalitný zdroj.
EDIT: Čo sa týka zdrojov Fortron Epsilon, tak ich vôbec nepoznám, pretože som značku Fortron po skúsenostiach úplne zavrhol. Tým ale netvrdím že nedokážu vyrobiť kvalitný zdroj.
Řada NoiseTaker od Enermaxu měla doopravdy hodně reklamací. Dobrej je i Coolermaster iGreen power 500W...
http://www.jscomputers.cz/Coolermaster_iGreen_Power_500_W-cP-51_563-pId-15389.html
EDIT: Epsilony od Fortronu jsou taky hodně v pohodě a rozhodně nejsou horší než Liberty nebo něco od Seasonicu.
http://www.jscomputers.cz/Coolermaster_iGreen_Power_500_W-cP-51_563-pId-15389.html
EDIT: Epsilony od Fortronu jsou taky hodně v pohodě a rozhodně nejsou horší než Liberty nebo něco od Seasonicu.
a co třeba Tagan? známej má docela žrouta sestavu (p4D, x1900), živí to právě Taganem EasyCon 580W a nemůže si ho vynachválit. já mám slabší variantu (430W) a taky úplná spokojenost, tichej, odpojovací kabely, přepínaní jedné nebo dvou 12V větví, decentní vzhled.
[QUOTE=freemen]a co třeba Tagan? známej má docela žrouta sestavu (p4D, x1900), živí to právě Taganem EasyCon 580W a nemůže si ho vynachválit. já mám slabší variantu (430W) a taky úplná spokojenost, tichej, odpojovací kabely, přepínaní jedné nebo dvou 12V větví, decentní vzhled.[/QUOTE]
Tagan určitě není špatnej, ale za ty peníze jsou tady imho lepší volby...
Tagan určitě není špatnej, ale za ty peníze jsou tady imho lepší volby...
Nechci zakládat nový téma, ale chci znát něčích názor, který z těchle dvou zdrojů by byl lepší:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=Konnor]Nechci zakládat nový téma, ale chci znát něčích názor, který z těchle dvou zdrojů by byl lepší:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Rekl bych ze ten Asus protoze ma aktivni PFC.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Rekl bych ze ten Asus protoze ma aktivni PFC.