Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 70

Téma: Pomoc při výběru vodnika

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Ano stačí rukou, maximálně co to půjde. Nic dalšího není potřeba. Přehřívání nehrozí, ta voda tam je během několika vteřin. Ale pokud chcete mít jistotu, můžete koupit toto http://www.alphacool.cz/produkt/Aqua..._ATX_Plug.html

    K tomu regulátoru - pokud chcete něco s displayem tak jedině tohle http://www.alphacool.cz/produkt/Aqua...ler_+_LCD.html
    Pokud stačí něco bez displaye, tak http://www.alphacool.cz/produkt/Aqua...ontroller.html nebo http://www.alphacool.cz/produkt/mCub...cer_bigNG.html nebo http://www.alphacool.cz/produkt/Alph...eatmaster.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Nedá se někde stáhnout návod , chtěl bych si to nejprve prohlídnout , pročíst atd. http://www.alphacool.cz/files/artefacts/12151/53095.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Datasheet v němčině zde http://forum.aquacomputer.de/images-...aero_5_deu.pdf

    Návod v angličtině http://www.aquacomputer.de/handbuech...2011_08_22.pdf

    Tady si můžete stáhnout aquasuite software http://www.aquacomputer.de/software.html spustit by měl ít i bez přítomnosti panelu v systému.

    Nějaká recenze XT verze (LT je to samé akorát bez dálkového ovládání a bez displaye)

    http://www.clunk.org.uk/forums/user-...ew-aq5-xt.html

    a pokud se nudíte tak luxusní 39ti stránková diskuze na xtreme systems http://www.xtremesystems.org/forums/...uaero-5-series
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Jestli jsem dobře koukal tak tam je jen jeden konektor pro 4pin fan , já bych potřeboval 3 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    A Vy potřebujete každý z těch tří PWM ventilátorů regulovat zvlášť ? Podle mě je lepší všechny tři ventilátory na radiátoru regulovat jedním výstupem + dvě PWM rozdvojky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Samozřejmě , že nepotřebuji všechny zvlášť , to ten jeden výstup utáhne všechny tři fany ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Jeden výstup aquaero 5 utáhne max 1.65 ampér. Typický ventilátor má cca 0.05 ampér. Tzn na jeden konektor aquaera můžete těch ventilátorů pověsit cca 30 kusů
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Když u těch Noiseblocker Multiframe M12P , není odběr uveden , tak jsem si to nějak nemohl představit. Nějakou redukci ze třech 4pin na jeden 4pin u Vás máte ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Je fakt, že zrovna ten M12P PWM má psaný v datasheetu odběr 0.15A, ale stále je to možnost zatížit ten konektor 10ks ventilátorů, což je asi dostatečné...

    PWM rozdvojka je zde http://www.alphacool.cz/produkt/Arct...ved_Black.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Ještě potřebuji pomoc s připojením na Aqualero 5 .
    Můžete my prosím podle přiloženého obrázku nejlépe česky popsat konektory , kam co patří ?
    Chci si hlavně ověřit , jestli jsem to pochopil správně .

    To chladící medium se ředí ? Nebo ho mohu použít tak jak je ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Aqua.png 
Zobrazení: 83 
Velikost: 43.1 KB 
ID: 24156  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Ta kapalina se může ředit destilkou, ale maximálně tak 1:1, víc už by to ztratilo ochranu...ale ředit se to nemusí a většinou se to ani neředí.

    Ty konektory - power je napájení, standby je pro zapínání a vypínání PC tím panelem (je potřeba kabel co není v balení, musí se koupit zvlášť), fan 1 - 3 je na 3pin ventilátory, fan 4 je na pwm ventilátory (nebo i na analogové, umí oboje), PWM 1 a 2 je pro externí regulaci pomocí PWM, rgb led je pro ledky, flow je průtokoměr, usb je připojení do PC, sensors jsou teplotní senzory (dvoupinové, tzn celkem max 8ks), ir led je pro dálkové ovládání, aquabus je například pro aquastream pumpy nebo pro některé další specifické věci od aqua computeru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Ta moje pumpa Laing DDC-1T Pump - 12 V , se připojuje též do do tohoto panelu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Můžete ale nemusíte. Pokud jí chcete monitorovat nebo regulovat, tak stačí koupit toto http://www.alphacool.cz/produkt/Aqua..._DDC_Pump.html a připojit jí do 3pin konektoru pro ventilátory na tom aquaero panelu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček Avatar uživatele Ravenek
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    46

    Dotaz ohledně chlazení ram , zvládne to moje budoucí chlazení i chlazení ramek http://www.alphacool.cz/files/artefa...tom2/cordv.jpg ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Zcela bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomoc při výběru routeru
    Od yaris1 v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2013, 10:27
  2. pomoc při výběru (>_<)y
    Od 8icka v sekci Volná témata
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2011, 11:53
  3. Pomoc při výběru WI-FI
    Od kamet v sekci Sítě
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-06-2010, 17:02
  4. Pomoc při výběru CRT TV SLIM
    Od liberios v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 21:14