Ahoj. Rozhlížím se po nějaké klávesnici, kterou bych v bližší budoucnosti chtěl koupit, ale nevím moc kterou. Používal bych hlavně na hraní her (Střílečky, závodní, RPG prostě vše), ale i k častějšímu psaní, takže něco "univerzálního". Díval jsem se zatím na pár klávesnic, ale [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Jak už sem tu někde četl, tak je to oříznutá verze [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Za Klávesnici nechci dávat těch 1500Kč ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]), ale maximálně tak ten 1000Kč ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]). Pokud budou i jiné návrhy budu rád ;).[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak myš mám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] asi už 3 roky a sem s ní velice spokojený :).
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak myš mám [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] asi už 3 roky a sem s ní velice spokojený :).
Microsoftí periferie jsou dobré, takže asi nepůjde o špatnou koupi.
Výbornou pověst na gaming keyboardy má ale Saitek. Např.
Co se týče myši, měl jsem taky A4Teck a byl jsem spokojen, jen do té doby než jsem vyzkoušel více myší Logitech a Razer - tady bych doporučil popřemýšlet nad změnou. Já mám Razer ( podložky používám Steel Series od Sleelpadu) a jsem velice spokojený.
Výbornou pověst na gaming keyboardy má ale Saitek. Např.
Co se týče myši, měl jsem taky A4Teck a byl jsem spokojen, jen do té doby než jsem vyzkoušel více myší Logitech a Razer - tady bych doporučil popřemýšlet nad změnou. Já mám Razer ( podložky používám Steel Series od Sleelpadu) a jsem velice spokojený.
Jsem pro X4 - zaprvé má červeně podsvícené klávesy což netahá za oči a za druhé nestojí 1.500,- což takzatel nechtěl investovat. Za tisícovku IMHO jedna z nejlepších klávesnic :thumb
X4 mam ted novou - asi tyden... a jsem s ni velice spokojeny. Pozor pri nakupu na alze, kde ji ted nemaji ceskou (i kdyz na netu ji maji psanou jako CZ) a kupoval jsem ji pres itek... Jedine nevyhody jsou snad jen, ze ma maly enter, ceske znaky jsou nekdy na klavesach podivne rozmistene a jsou hure podsvicene, ale nijak to nebrani v jejim pouzivani...
Ahoj. Vracím se k tomu později, ale přece. Klávesnici budu kupovat až teď. Je pořád ta X4 dobrá partie? A ještě jedna otázka. Dá se na ni psát dobře všemi deseti? Na té co mám teď mám problémy s při psaní všemi deseti je nepohodlná.
Ahoj. Potřeboval bych poradit s tou klávesnicí. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Sem ochotnej dát kolem těch 1 500Kč včetně DPH. Je nějaká lepší?
[FONT=arial black]Požaduji:[/FONT] Pohodlí při hraní a aby se na ní dobře psalo, nejlépe všemi 10.
Předem díky za pomoc.
[FONT=arial black]Požaduji:[/FONT] Pohodlí při hraní a aby se na ní dobře psalo, nejlépe všemi 10.
Předem díky za pomoc.
Ta klávesnice je strašná,mě se naní hrálo opravdu blbě,zkoušel jsem ji na Far Cry 3 na veletrhu for Games :D a hlavně se mi zdá nekvalitní...
:O... Tak to mě překvapuje, diky za ozvání :). Má někdo nějaký jiný tip na klávesnici?
Požaduju: [SIZE=2]Cenu do 1 500Kč. [/SIZE]Pohodlí při hraní a aby se na ní dobře psalo, nejlépe všemi 10.
Požaduju: [SIZE=2]Cenu do 1 500Kč. [/SIZE]Pohodlí při hraní a aby se na ní dobře psalo, nejlépe všemi 10.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] doporučuji tuto ,zkoušel jsem ji u kamaráda,je opravdu výborná,ale zase hodně nad limit...líbí se mi tato [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale nemám ji odzkoušenou.
Hm. Je přes limit ale mám možnost odečtení DPH a koupit to za cenu bez DPH. Píše se na ní dobře?
Kdo má eště tipy, tak pište :)
Kdo má eště tipy, tak pište :)
Pro mne je dobrá a a stylová tlačítka se mačkají tak střední silou a nejsou moc nízká,je kvalitní a dobře podsvícená ,takže ji absolutne doporučuji.
- - - - doplněno - - - -
Pro mne je dobrá a a stylová tlačítka se mačkají tak střední silou a nejsou moc nízká,je kvalitní a dobře podsvícená ,takže ji absolutne doporučuji.
- - - - doplněno - - - -
Dobře :). Je to jedna z možných možností, ale co zkusit v levnější cenové relaci? Na email mi přišla nabídka od alfy. Nabízejí [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Co na ní říkáte?
Co na ní říkáte?
Jojo ta x6 je supr nemůžu si ji vynachválit a x4 dávám každému kdo si je ochoten trochu připlatit, tichá, podsvícenost supr, makra, na hry taky dobrá,
Ahoj. Koupil bych teda tu X6, ale je ten Asus.cz spolehlivý obchod?
Tak to nevím, budeš muset pohledat na netu. Já ji tenkrát dokonce koupil u nás v ElectroWorldu. Docela jsem koukal, že tam mají něco jako je X6ka :D :D
Tak sem hledal a hledal a nic. Ten Asus.cd je prý dosti nespolehlivý a okradačský obchod. Vypadá to, že X6 již neseženu :(. Budu se muset spokojit s X4 nebo nějakou jinou a to nemám představu s jakou.
Pokud by jsi oželel velký počet maker a oddělovací numerický blok, pak by byla pro mě jasnou volbou X4ka. Jedná se o tu samou klávesnici bez vyjmenovaných funkcí (6 prog. tlačítek, 3 stupně ovládání, krokové ovládání hlasitosti).