![AMD: "Za nedostatek procesorů Ryzen 9800X3D může Intel, Arrow Lake je totiž příšerný" 61490/amd-ryzen-intel-core-50.webp](amd-za-nedostatek-procesoru-ryzen-9800x3d-muze-intel-arrow-lake-je-totiz-priserny/61490/img/amd-ryzen-intel-core-50.webp)
Nastavení VGA připojení k televizi
koupil jsem si novou grafickou kartu typ MSI NX 7600GT T2D256E. Zkoušel jsem ji připojit na televizi pomocí redukce S-video na Cinch, koupil jsem si prodlužovací kabel na Cinch a propojil jsem modrý konektor na redukci a bílý konektor v moji televizi. Povedlo se mi nastavit, aby se plocha zobrazovala na televizi a film spuštěný na počítači se mi také promítá. Ale mám problém, že obraz není statický a každou chvíli skáče a má přes část obrazu prouhy. Rád bych věděl, jak mám nastavit počítač, abych měl čistý obraz.
děkuji za odpověď
děkuji za odpověď
Po vypojení Koaxiálu běžící pruhy zmizeli, obraz se vylepšil, ale zůstal mě tam rušivý signál v podobě malých proužků po celé ploše obrazu. Rád bych věděl, jakou mám nastavit normu TV signálu, a jak se zbavit těchto proužků. Děkuji
abys moh mit antenu a pc zapojeny naraz staci mezi stineni koaxu a vstup do tv napajet tak 10nF kondik a je to v pohode
[quote=ElCid123;39592]Po vypojení Koaxiálu běžící pruhy zmizeli, obraz se vylepšil, ale zůstal mě tam rušivý signál v podobě malých proužků po celé ploše obrazu. Rád bych věděl, jakou mám nastavit normu TV signálu, a jak se zbavit těchto proužků. Děkuji[/quote]
ceska TV norma je Pal-D, s tim kondikem na koax je to pravda a spravne reseni.
ceska TV norma je Pal-D, s tim kondikem na koax je to pravda a spravne reseni.