Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: NB "KT0AB" nejde nainstalovat zadny Windows

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    97

    Zdravím tady všechny,mám problém s Notebookem KT0AB a to takový že na nej nemůžu nainstalovat vubec žadný windows.Problem vznikl tak ze jednoho vecera notebook normalne jel a byl vypnut pres start"tak jak se má vypinat ".Rano kdyz jsem nb spustil pri nacitani Hdd to jenom napsalo nejakou hlasku a windows nesel spustit a tak jsem si tam dal DVD win 7 a chtel jsem preinstalovat znovu windows.Nabootoval jsem DVD,pak odstranil oddíl,naformatoval Hdd a spustim instalaci a chvilku tam jede ze probýha priprava na kopírovani a za chvilku vyjede chybová hláška " kod chyby 0x80070057" vice v příloze.At sem delal co jsem delal nadostal jsem tam zadny windows at uz instalace probíhala s DVD a nebo usb flash disku.Pak jsem skusil HDD vyjmout s NB, naformatoval jsem ho ve stolnim pc a zkusil jsem instalovat win 7 ze stolniho pc a bez problemu to jelo,vsechno se nainstalovalo.Na NB jsem zkusil dat i novy bios ale nepomohlo a windows nejde naistalovat at uz tam davam kterýkoli.Nevím co dal a tak se obracím tady na vás,treba mate stejne zkusenosti a muzete pomoci.Predem mooc dekuji za kazdou radu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tohle může dělat nakopnutej boot manager. Pokud nepotřebuješ data z jiných disků (jestli tam nějaké další oddíly vůbec máš) tak zformátuj disk třeba v jiném pc, linuxem nebo miniXP na Hirens Boot CD
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Tohle může dělat nakopnutej boot manager. Pokud nepotřebuješ data z jiných disků (jestli tam nějaké další oddíly vůbec máš) tak zformátuj disk třeba v jiném pc, linuxem nebo miniXP na Hirens Boot CD
    díky za radu ale nemas tu nejaky navod jak se to dela???A jinak pro info zkosuel jsem vytvorit oddíli ve satolnim pc a az byli vytvoreny tak jsem vratil Hdd do notebooku a nic.Myslis ze tohle bude lepsi a pomuze to??Jen se ptam ale zkusím kdyztak .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Tohle může dělat nakopnutej boot manager. Pokud nepotřebuješ data z jiných disků (jestli tam nějaké další oddíly vůbec máš) tak zformátuj disk třeba v jiném pc, linuxem nebo miniXP na Hirens Boot CD
    díky za radu ale nemas tu nejaky navod jak se to dela???Uz jsem zkousel udelat druhe oddili ve stolnim pc a pak jsem to HDD dal do nb zpet ale i tohle nepomohlo,no zkusim a uvidim co to udela :-),A taky nemas nejaky navod kde to stahnout ????
    Naposledy upraveno uživatelem Kazi4949: 11-03-2012 v 00:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Čím a na co jsi to formátoval? Ten disk je ok (smart v crystal disk infu/hdtune + povrch)? Jako můžu sem hodit návod, ale trochu by ztrácel smysl když bude disk ko Navíc udělat nějakou stravitelnější "leporelo" verzi není otázka minuty... V zásadě by mělo stačit naběhnout do miniXP, naformátovat tam disk přes správu disků (jeden jediný oddíl, NTFS, BEZ přidělování písmenka)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Čím a na co jsi to formátoval? Ten disk je ok (smart v crystal disk infu/hdtune + povrch)? Jako můžu sem hodit návod, ale trochu by ztrácel smysl když bude disk ko Navíc udělat nějakou stravitelnější "leporelo" verzi není otázka minuty... V zásadě by mělo stačit naběhnout do miniXP, naformátovat tam disk přes správu disků (jeden jediný oddíl, NTFS, BEZ přidělování písmenka)
    Takzte nabehnul jsem mini windows xip a zkousel jsem formatovat Hdd ale napsalo mi to ze Hddnejde naformatovat,Predelaljsem hdd do stolniho pc a tam to jde.Takze to bude neco asi v notebooku ale opravdu nevim co.Pripada mi to jako by nechtelo Rozhrani ktere je pripojeno k HDD v NB nechtelo vubec komunikovat pri instalaci z HDD.Jinak v biosu hdd zobrazeni je i pri instalaci jen nejde udelat format.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak zkus nainstalovat Windows NT6.x installerem... Předpokládám, že nám nic o stavu disků neřekneš...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Jestli mě paměť neklame, tak K50AB je ten kus s divně udělaným chlazením...

    Každopádně stejně by mělo stačit, pokud disk strčíš do stoláku, naformátuješ (což pokud jsem dobře četl šlo), vytvoříš si oddíly (taky jsi už zkoušel) a pak disk strčíš do notebooku a zkusíš nainstalovat. O tom jste se tu už bavili a je dost možné, že tu chybu bez výměny některého kusu neopravíš. Při nejlepším je to HDD, v horším případě to může být někde na desce.

    Pokud by mi to tohle dělalo, tak bych ho prachsprostě poslal na reklamaci, ale předpokládám, že už je tak asi půl roku po ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    K50 series je zrovna ten kus, co má chlazení zmáknutý celkem dobře (vždyť má taky samolepku tvrdící, že má teplotu o 25 stupňů menší než lidské tělo )

    Já si spíš myslím, že tazatel nenaformátoval "neviditelnou" recovery partišnu a proto mu to hlásí chybu (označí ji za aktivní)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    K50 series je zrovna ten kus, co má chlazení zmáknutý celkem dobře (vždyť má taky samolepku tvrdící, že má teplotu o 25 stupňů menší než lidské tělo )

    Já si spíš myslím, že tazatel nenaformátoval "neviditelnou" recovery partišnu a proto mu to hlásí chybu (označí ji za aktivní)...
    A jak naformatovat tu "neviditelnou recovery partišinu "? Popripade ktery program to umí???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Stačí na to ta správa disků. Ale je ti doufám jasný, že tím přicházíš o Windows, který se dával k notesu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Stačí na to ta správa disků. Ale je ti doufám jasný, že tím přicházíš o Windows, který se dával k notesu
    To vubec nevadi hlavne kdyz to pojede.A jinak staci nato i tenhle program "EASEUS Partition Master Home Edition "???popripade nejaky jiny program a nebo je ta sprava disku nekde v pc naistalovana ve Windowsu ?????
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. "Nebyl zjisten zadny signal" - kde je zakopany pes?
    Od mike033 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2014, 23:58
  2. Nejde napsat " ň,ť,ď"(prostě háček) na NTB HP 4740s
    Od Pecco v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 17:41
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 16:18
  4. Nejde nainstalovat windows 7
    Od Zdenal333 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 05-09-2011, 14:45
  5. Nejde mi nainstalovat windows xp sp3
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 13:40