Laboratoř 11.06.2007: Lian Li NC-01A
Jednalo se o chladicí podložku pod notebook Lian Li NC-01A
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
mensa, robky
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
mensa, robky
[QUOTE=ladajancik;38583]Teda hledal jsem dost dlouho, ale tohle mne vubec nenapadlo. Dobrej napad tyhle malo znamy vecicky.[/QUOTE]
No ja tusim ze to je chladici podlozka pod nb, ale zas pro zmenu se mi nedarilo dohledat kokretni model...:(
No ja tusim ze to je chladici podlozka pod nb, ale zas pro zmenu se mi nedarilo dohledat kokretni model...:(
No tak já to tušil hned od začátku a pak dobrej dotaz do googlu...hledal jsem to hlavne podle oválnejch průduchů, většina, nebo spíš všechny ostatní maj kruhovej tvar...no a na 4. stránce s obrázkama jsem ho našel a dokonce i s tim vysunutym držátkem na papíry, takže mi bylo hned jasný že je to ono, akorát pak zjistit číslo, maj víc druhů.
To jo, zrádce! :D -jak to pak má člověk najít?!:runaway
Já si po letmém shlédnutí myslel, že je to nějaká hodně speciální bočnice, jen ty teleskopky jsem moc nechápal... -říkal jsem si, dnes je možný všechno, třeba ta bočnice má integrovaný rádio...:turtle
Já si po letmém shlédnutí myslel, že je to nějaká hodně speciální bočnice, jen ty teleskopky jsem moc nechápal... -říkal jsem si, dnes je možný všechno, třeba ta bočnice má integrovaný rádio...:turtle
[QUOTE=boboco;38590]To jo, zrádce! :D -jak to pak má člověk najít?!:runaway
Já si po letmém shlédnutí myslel, že je to nějaká hodně speciální bočnice, jen ty teleskopky jsem moc nechápal... -říkal jsem si, dnes je možný všechno, třeba ta bočnice má integrovaný rádio...:turtle[/QUOTE]
No prvých asi 10 minút som tiež hľadal " PC case with antenna", no potom prišiel kolega s prehrievajúcim sa NB, tak sme hľadali nejaký chladič. A čo nevidím? Dnes to bolo o šťastí.
Já si po letmém shlédnutí myslel, že je to nějaká hodně speciální bočnice, jen ty teleskopky jsem moc nechápal... -říkal jsem si, dnes je možný všechno, třeba ta bočnice má integrovaný rádio...:turtle[/QUOTE]
No prvých asi 10 minút som tiež hľadal " PC case with antenna", no potom prišiel kolega s prehrievajúcim sa NB, tak sme hľadali nejaký chladič. A čo nevidím? Dnes to bolo o šťastí.